StoryEditorOCM
Promo arhivNajtraženiji preparat za mršavljenje

Capsiplex:1 kapsula sagorijeva kalorija kao 25 minuta trčanja

Piše PR
26. srpnja 2017. - 09:00
capsiNASLOVNA

Najtraženiji preparat za mršavljenje među hollywoodskim zvijezdama dostupan je i u svim hrvatskim ljekarnama

Izuzetno učinkovit, klinički dokazan i potpuno prirodan preparat za mršavljenje izravno je s vrha svjetskog tržišta sada stigao i u hrvatske ljekarne.

Samo jedna kapsula Capsiplexa  potiče organizam da sagorijeva jednaki broj kalorija kao 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom  ili 80 minuta hodanja.

Takav klinički dokazan učinak mršavljenja temeljen je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima, a najvažniji je kapsikum, ekstrakt ljute papričice, dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.



Capsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

U kombinaciji s vježbanjem, Capsiplex postaje još djelotvorniji – tijelo sagorijeva i do 12 puta više kalorija, a taj proces nastavlja se i nakon treninga!

Capsiplex je vrlo brzo postao i jedan od zbog svoje medicinski potvrđene, inovativne, jedinstvene i prirodne formule koja osigurava sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez iritacije probavnog sustava. 

 

 

Kao jedan od najdjelotvornijih preparata, ne samo za mršavljenje, već i održavanje tjelesne težine, Capsiplex je prigrlio i glamurozni Hollywood, a između ostalih, koriste ga i Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex je dostupan u hrvatskim ljekarnama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:02