StoryEditorOCM
Promo arhivELEGANTNO I SA STILOM

Predstavljena Twinset Cécile Deux - druga generacija popularne talijanske torbice

Piše PR
6. travnja 2017. - 15:30

U subotu je, u splitskoj trgovini talijanskog brenda Twinset predstavljena Cécile Deux (fr. dva)– nova kolekcija torbe Cécile koja je nastala kao posveta talijanske dizajnerice Simone Barbieri i vlasnice brenda Twinset, svojoj kćeri Cécile. Torbica je izrađena od najfinije kože, otporna je na ogrebotine, a različite boje, četiri veličine i mogućnost nošenja svakog modela na dva načina omogućuju bezbroj kombinacija uz razne stilove, za svako doba dana.

Kako je Cécile Deux zaštitni znak majke i kćeri, tako je i Olja Vori sa svojom majkom Mirjanom dočarala kako se Cécile torbica, u svakoj veličini, savršeno uklapa u modne kombinacije za bilo koje doba dana.

Predstavljanju nove kolekcije popularne Twinset torbice pod medijskim pokroviteljstvom lifestyle magazina Stil prisustvovale su brojne fashionistice, poput sestara Zaninović, Sonje Dvornik, Gabriele Budimir, te fashion blogerica Barbara s bloga BK Purple Love,koje su pokazale kakoCécile Deux osvježava njihov istančani stil.

Posjetite Twin-Set trgovinu u Splitu (shopping centar Joker) ili web trgovinu Karla  https://karla.hr/proizvodi/torbice/cecile-deux/ te odaberite torbu koja će ovog proljeća najviše odgovarati vašem stilu i dati mu dašak elegancije i glamura.

Cijene Deux torbica kreću se od 1.990,00 kn do 2.580,00 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:50