Stil Moda

mister mot

U shoppingu s Petrom Grašom: doznajte kakvo je odijelo pjevač odabrao za Splitski festival

mister mot
Iako privatno uglavnom nosim casual odjeću, pjevačku karijeru sam počeo u odijelu, a tako se nastavilo sve do današnjih dana zbog toga što se u njemu najbolje osjećam kada sam na pozornici.

Te, sad već daleke, 1996. godine izašla je moja prva ploča, počeli su zbiljniji nastupi paje trebalo izabrati i prikladno odijelo. Na sreću, pronašao sam trgovinu Mister Mot i od tada joj se neprestano vraćam - kaže pjevač Petar Grašo koji je upravo postao zaštitno lice ove splitske trgovine.

Tamo smo ga zatekli u isprobavanju svečanog outfita za Splitski festival na kojem, nakon 11 godina stanke, nastupa s pjesmom  “Uvik isti”.

Popularni kantautor je u zadnjih nekoliko godina, koliko je izbivao sa scene, marljivo pripremao nove materijale, kondiciju je održavao trčanjem, a styling je odlučio definirati baš u Mister Mota.

Nije bilo lako izabrati odijelo jer Petar je prava preženca pa mu je odlično pristajalo gotovo sve što je isprobao. Ipak, na kraju je odluka palana elegantno Lagerfeldovo odijelo iz posljednje kolekcije kojim će, vjerujemo, zadiviti i modno osviješteni dio publike festivala.

Tako vam je to kad uđete u Mister Mota; u pravom moru poznatih svjetskih brendova, krojeva i brojeva, najteže je izabrati samo jedno odijelo. No, upućeno osoblje svakoj mušteriji stoji na raspolaganju i svojim savjetima je od neprocjenjive pomoći, u što smo se uvjerili promatrajući ih dok uslužujujoš jednu zvijezdu, ovaj put sportsku.

Naime, u Mister Mota jedošao i Ernesto Hoost, nizozemski kickbokser, četverostruki osvajač titule K1 jer je, prema vlastitu priznanju, tek nakon dolaska u Split shvatio kako mu nedostaje odijelo za ulazak u splitsku Kuću  slavnih.

Matko Kuzmanić iz Jujitsu kluba Uragan, odmah je Hoostu pritekao u pomoć te ga je zahvaljujući odveo prije Kuće slavnih u kuću najboljih odijela, odnosno u Mister Mota.

- Emporio Armani i Hugo Boss su moji favoriti. Ipak, moram priznati da odijela nosim rijetko, možda tek u 10-ak prilika godišnje - kazao je uz napomenu kako svaki muškarac ipak treba biti spremani za takve prilike.

Ako se ubuduće bude ženio svakako će, kaže, obući odijelo, no trenutno takvih želja nema jer je nedavno prošao kroz razvod.

pr, foto: vojko bašić / cropix
Naslovnica Moda