StoryEditorOCM
Promo arhivLux-Factor 4D Hyaluron

Najbolja krema za pomlađivanje kože: 30-te su nove 20-te

Piše PR
23. kolovoza 2017. - 10:00
shutterstock_455121373

Krema koja je oduševila više od 10.000 Hrvatica, koriste je i mnoge poznate osobe. Rezultati su vidljivi već nakon 2-4 tjedana, a možete postići i do 80% mlađi izgled kože. 

Jeste li se ikada pitali kako je moguće da mnoge poznate Hrvatice, među kojima su Antonija Šola, Lana Klingor Mihić i Dora Juras Pivac svake godine izgledaju sve mlađe? Njihova tajna krije se u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora, koja u samo 2 tjedna vidljivo smanjuje izražene i duboke bore, te zaglađuje tanke linije na čelu, oko očiju i usana. 

Zašto je volimo?

U vrlo kratkom vremenskom razdoblju vidljivo smanjuje i popuni duboke bore i tanke linije na čelu, oko očiju i usana. Sadrži bademovo ulje visoke kvalitete, koje na prirodan način nahrani stanice kože, izjednačava tonus kože, te poboljšava njezinu strukturu. Krema nije testirana na životinjama, i namijenjena je svim tipovima kože. 

Kako djeluje?

Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D Anti Wrinke formule garantira sigurnu i učinkovitu terapiju protiv bora. Klinički i dermatološki testirana formula svrstava je među najučinkovitije inovacije u kozmetičkoj industriji za smanjenje bore i sprječavanje starenja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora prodire u dublje slijeve kože, a biotičkim djelovanjem popuni boru iznutra prema van. Takvim djelovanjem pruža prirodni botox učinak i mladenački izgled kože. 4D Hyaluron patentirana formula s provjerenim sastojcima potiče prirodni proces obnove epiderme, a kao rezultat je sjajna i zaglađena koža. Idealna kombinacija aktivnih sastojaka štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, zato je koža redovitim korištenjem Lux-Factor 4D Hyaluron kreme napeta i pomlađena. 


Zašto hijaluronska krema protiv bora, ne botox injekcije ili skupe operacije?

Do nedavno se vjerovao, da se bore, koje se pojavljuju nakon 30 godine,  nije moguće riješiti uz pomoć dnevnih krema protiv bora, već samo uz pomoć botox injekcija ili plastičnih operacija. Istina je, da takvi pothvati zategnu kožu, no takav izgled ne djeluje prirodno, već plastično i umjetno. Riječ je o privremenom rješenju koji može oštetiti vrlo osjetljive živce na licu, te kao posljedicu ostaviti ozbiljna oštećenja. Puno bolja alternativa je učinkovita prirodna krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron, koja na prirodan i potpuno siguran način zaglađuje bore, sprječava daljnje starenje  i čuva mladenački izgled kože.

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Lux-Factor 4D Hyaluron kreme protiv bora:

Hijaluron europskog porijekla 
Generički hijaluron kineskog uvoza nije uvijek klinički ispitan i testiran kako bi mogao osigurati optimalne rezultate. Srećom, Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora, razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži samo 100 % prirodan hijaluron europskog porijekla, što joj daje jedinstvenu kvalitetu. To je vrijedna tvar koja pruža fantastične rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože. Hijaluron europskog porijekla, nakon dužeg korištenje, bez štetnih nuspojava, pruža mladenački izgled, te poboljšava strukturu kože. 

Što su o kremi kažu poznate Hrvatice?

Antonija Šola, pjevačica
„Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi. Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana. Ja sam svoj "faktor" pronašla, jeste li vi našle svoj?“

Lana Klingor Mihić
Ima sad već skoro tri mjeseca da koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kremu s hijaluronom, pa obzirom da me puno vas pita za rezultate, red je da i kažem kakvi su. Dakle, ova krema stvarno smanjuje sve parametre dubokih izraženih bora, dok su gotovo sve one malene jednostavno nestale. Lice mi je puno zagladjenije, super nahranjeno i općenito kvalitetnije teksture. U ovoj priči jedino sto mi nedostaje je neki miris, no obzirom da je potpuno prirodnih sastojaka, logično je da nema mirisa. Odlična je kao podloga za puder ili kremu u boji i pruža izvrsnu zaštitu od dehidracije tijekom izlaganju suncu. To je čini upravo idealnom za ovo ljeto.


Dora Juras Pivac
Zaista ne vjerujem u čuda, pa ni u čudotvorne kreme, ali prvi puta zaista vidim rezultate i to u rekordnom roku. Imam zahtjevnu kožu i ova krema Lux-Factor 4D Hyaluron je apsolutno dovoljna da zadovolji sve moje potrebe.

Voljeli biste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta? 

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 6700 137

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:02