StoryEditorOCM
HranaSVE SE VIDI, SVE SE ZNA

Ma kakav kornet i kuglice, hit je ledena senzacija nazvana po konavoskoj poledici: evo zašto se zbog 'prekale' masovno navraća u Cavtat

Piše Kristina Filičić
24. srpnja 2018. - 20:48

Sladoledna smjesa, brojni jestivi slatki dodaci, dvije špatule, podloga od minus 20 stupnjeva, dosta lupkanja, razvlačenja i rolanja, puno kreativnosti...

Krajnji rezultat – ledena, okusom bogata čarolija u čašici. Koju se, reći će mnogi koji su je kušali, isplatilo sačekati.
U Cavtatu na rivi za jednim je štandom poprilična gužva.

Vesela "prekala ekipa" nudi sladoled. Ako već pomišljate da je riječ o kornetu i kuglicama, varate se. Ovaj put u pitanju su rolice.

"Prekala sladoledne rolice" novost su u cavtatskoj ponudi, a u ovo centralno konavosko mjesto dovela su ih dva mlada i poduzetna Konavljanina s Grude Boris Čupić i Antonio Vidak.

Ideja iz Ljubljane

– Kako smo došli na ideju? Razgovarali smo ove zime o tome da nešto počnemo raditi. Bio sam u Ljubljani i u jednoj slasti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:29