Stigli su nam prvi pravi jesenski dani, a s njima se lagano mijenjaju i naše navike. Popodneva na plaži postaju lijena izležavanja na kauču, a umotani u dekice lagano zaboravljamo na sladoled i hvata nas želja za nečim što će nas ugrijati i kuću namirisati mirisima nadolazećeg godišnjeg doba.
Jedan od glavnih sastojaka koji stupaju na scenu u listopadu je tikva, a dolazi nam u raznoraznim oblicima i veličinama. Osim što je zdrava i bogata vlaknima, lagani slatkasti okus idealan je i za pripravu raznih deserta.
No, biste li ju ikada ukomponirali u cheesecake? Najpopularniji kolač na svijetu neka ovu jesen osvane na vašemu stolu u novome ruhu pomoću ovog jednostavnog recepta.
Cheesecake od tikve
Sastojci:
350g tikve
150g suhih keksiju
140g masla
140g šećera
500g abc sira
vanilin ...
StoryEditorOCM
HranaIskoristite sezonske namirnice
'Cheesecake' na jesenski način: neočekivan sastojak obojat će omiljenu poslasticu i dati joj genijalan novi okus
5. listopada 2017. - 20:17
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?