Zapečena piletina
Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva, pleh namazati maslom. Četiristo grama pilećih ili purećih prsiju narezati na tanke fete, posoliti ih, staviti po dnu pleha. Pokriti ih potom meko topivim sirom, preliti s dva razmućena zasoljena jaja. Sve podliti vrhnjem za kuhanje. Po želji na vrh staviti cherry rajčice. Peći oko 30 do 35 minuta, dok se ne uhvati fina korica.
Njoki s gorgonzolom
Njoke skuhati u slanoj vodi. U vrhnju za kuhanje otopiti gorgonzolu i po želji dodati još nekog drugog lako topivog sira tipa gaude. Začiniti po potrebi te ubaciti svježu kadulju i nasjeckanih nekoliko oraha ili preprženih te usitnjenih lješnjaka. Promiješati i povezati s njokima.
Gljive u umaku
Gljive oprati, isjeckati na komadiće. Kapulu zažutiti na ulju, dodati gljive i provrti...
StoryEditorOCM
Hranaisprobajte i uživajte
Gladni ste, ne da vam se puno kuhati, a ne želite fast-food? Donosimo sedam brzih recepata iz materine kužine
18. ožujka 2017. - 14:05
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?