StoryEditorOCM
Više od sportadruštvene mreže

Sportaši poludjeli zbog poraza Baby Lasagne, bijes u domu Marka Livaje, poruka Dina Rađe govori sve

Piše Sport SD
12. svibnja 2024. - 09:33

Švicarska je pobjednik Eurovizije koja se održala u švedskom gradu Malmou. Švicarski izvođač Nemo pobijedio je na natjecanju s pjesmom ‘The Code‘, drum-and-bass pjesmom s elementima rocka, opere i rapa koje govori o Nemovom putu samootkrivanja kao nebinarne osobe. Pobjedu su mu donijeli glasovi žirija zahvaljujući kojima je preskočio favorita publike, hrvatskog predstavnika Baby Lasagnu. Nemo je po glasovima televotinga bio tek peti. 

image
Screenshot Instagram/Dino Rađa

Hrvatski predstavnik Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto iako je dobio najviše glasova publike, ovo najbolji hrvatski plasman na Euroviziji otkako je samostalna.

image
Screenshot Instagram/Iris Livaja

U svakom kutku Hrvatske Eurovizija se pozorno pratila, očekivanja su bila velika. I naši sportaši bili su na ‘iglama‘, oni znaju što to znači izgubiti utakmicu koju ste zaslužili pobijediti. Kada vam publika plješće, ali sudac i VAR soba odnese pobjedu na drugu strnu. Tako se nešto dogodilo i u Švedskoj, glasovi publike jasno su kazali tko je bolji, ali iz ‘režije‘ su javili, ‘malo morgen‘.

image
Screenshot Instagram/Marin čilić

Objave Dina Rađe, Ivana Dolčeka, Marina Čilića, Iris Livaje i brojnih drugih sve govore, za njih je Baby Lasagna pobjednik.

Ovogodišnje eurovizijsko natjecanje obilježeno je kontroverzama, u finalu se natjecalo 25 zemalja, nizozemski predstavnik Joost Klein isključen je zbog verbalnog okršaja sa službenom fotografkinjom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 09:43