StoryEditorOCM
Više od sportaaleksandra velika

Spavaš li mirno, Lukša? Hajduk je po broju članova uvjerljivo vodio u regiji, sada je iz Srbije stigla velika prijetnja

Piše Sport SD
10. listopada 2023. - 13:48

Izgledala je to čista utrka. S jasnim pobjednikom. Ako je već gusto u borbi za prvaka Hrvatske, onda nema nikakve sumnje da će Hajduk odnijeti uvjerljivu pobjedu kada se priča o broju članova. Ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji.

Brojčanik je već odvrtio prvih 100 tisuća, a neumitno ide prema toliko željenih 112.000 plaćenih članarina za 112 godina kluba. pa dogodine 113.000, ako ne i više.

I izgledalo je da se ‘bijelima‘ nitko u regiji ne može približiti, kadli... 

Jedna, druga, treća, četvrta, peta... Puni se Arena Zagreb kao luda, a trljaju i oči i ruke o stožeru pjevačice Aleksandre Prijović. Prodano već 70.000 ulaznica, a ako se ispuni i peta ‘Arena‘, eto je i na 90.000. I opasno prijeti ‘biloj vojsci‘. Na sportskom polju nitko nije ni blizu, ali eto, Srbija je bacila rukavicu izazova.

Zanimljivo je i da je Aleksandra, rođena u Somboru, odrasla u Belom Manastiru. Belom, ne modrom, primijetit će pažljivi čitatelj. Održana je tamo 2010. i Bila noć u organizaciji bivše udruge Društva prijatelja Hajduka Osijek koja je ugašena i nema veze s ovom današnjom. Eto poveznice, a utrka traje. Lukša, spavaš li mirno?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 16:33