StoryEditorOCM
Više od sportatreća sreća

‘Pravi‘ Ronaldo opet je izrekao sudbonosno ‘da‘: 14 godina mlađa ljepotica pokazala je detalje intimne svadbe

Piše Sport SD
26. rujna 2023. - 17:49

Brazilska nogometna zvijezda Ronaldo oženio je svoju partnericu, manekenku Celinu Locks. Mladenci su se zaručili u siječnju tijekom odmora na Karibima, a vjenčali su se u crkvi na Ibizi u ponedjeljak poslijepodne.

Celina je 14 godina mlađa od bivše umirovljene nogometne zvijezde, a zajedno su krenuli hodati prije sedam godina. Manekenka i nekadašnji napadač Intera i Real Madrida, ispod fotografija koje su objavili na Instagramu napisali su sljedeće:

- Danas smo okupili naše obitelji na intimnom vjerskom slavlju i tako obilježili početak tjedna u kojem nas očekuju brojna slavlja.

Među uzvanicima je bio i Ronaldov bivši kolega iz Real Madrida Julio Baptista. Među prvim osobama koje su čestitale sretnom paru bila je Ronaldova bivša supruga Milene Domingues.

- Sretna sam zbog vas. Bog vas blagoslovio i uvijek čuvao. Nek‘ dugo živi ljubav, poručila je bivša supruga.

Ronaldu je ovo "treće sreća", odnosno treći brak. U veljači 2005. organizirao je vjenčanje s manekenkom Daniellom Cicarelli u dvorcu u Francuskoj, iako se kasnije pokazalo da nisu službeno postali muž i žena jer ni jedno ni drugo nisu finalizirali razvode od prijašnjih partnera. Nakon što je njihova veza završila, a navodno je razlog toga bila Ronaldova nevjera, bivši nogometaš se oženio studenticom inženjerstva Mariom Beatriz Antony.

Ronaldo ima sina Ronalda (23) s prvom suprugom Milene, a kćeri Mariju Sofia (14) i Mariju Alice (12) s drugom suprugom Mariom.

Inače je Ronaldo prije tjedan dana pristupio sakramentu krštenja. Pomalo čudno što se to dogodilo tek sada, budući da je Brazil država u kojoj je katolička vjera bitan dio svakodnevice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 21:17