StoryEditorOCM
Više od sportau problemima

Muškarci su diljem svijeta uzdisali za njom, sad se umirovila i nestala, cure detalji, traži se zbog poreza

Piše Sport SD
13. svibnja 2024. - 10:08

Bivša talijanska tenisačica Camila Giorgi ima problema s poreznom upravom. Giorgi je 7. svibnja ekspresno otišla u mirovinu, a kako piše Gazzetta dello Sport, vlasti je ne mogu pronaći.

Porezna uprava ju traži kako bi s njom prošla neke nesuglasice oko poreza, no tihe patnje navijača nema ni na mapi. Camila je u karijeri samo od nagrada osvojila šest milijuna eura, a njena obitelj je to zaboravila prijaviti poreznim vlasima. Talijani pišu kako su utajeni milijuni - pišu Sportske novosti.

Žena koja je mamila uzdahe muškaraca i izazivala zavist žena, iznenada otišla u mirovinu

Porezna uprava ju navodno ne može pronaći, a nema vijesti o tome gdje su njezina majka Claudia, otac Sergio i braća Amadeus i Leandro. Camila se nedavno obratila i svojim fanovima putem Instagram priče i najavila mirovinu.

"Za više vijesti pratite moju Instagram stranicu. Sve što izlazi u javnost je lažno. Toliko ima netočnih informacija o mojim planovima.Veselim se što ću s vama podijeliti informacija o onome što slijedi. Prava je sreća s vama dijeliti moj život. Nastavimo zajedno s ovim putovanjem", napisala je Camila na Instagramu na kojem ju prati 740.000 ljudi koji uživaju u njenim fotografijama.

Camila, koja radi i kao model, je imala kuću u Miamiju, ali zadnji tragovi vode u San Diego. Moguće je i da je otišla u Argentinu, zemlju svojeg oca, pišu Talijani. Osim vlasti, i WTA je pokušao doći do Talijanke, no bez uspjeha. Novinari Gazzette su pokušali dobiti nekoga iz njene modne kompanije Giomila, ali nitko se nije javljao ni na telefon ni odgovorio na mail.

Zanimljivo, obitelj Giorgi u Italiji ne posjeduje ništa. Nemaju ni nekretninu, ni druge stvari u svojem vlasništvu. Sve je bilo unajmljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 21:23