StoryEditorOCM
Više od sportaKako bizarno

Može li luđe od ovoga? Partizanov Amerikanac u najavi susreta umirivao navijače, pa šakom u glavu opalio igrača Zvezde!

Piše Frane Vulas
19. svibnja 2024. - 22:02

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizan Mozzart Beta večeras u Beogradu igraju treći susreta finala regionalne Admiral Bet ABA lige. Crvena zvezda vodi 2:0 i samo je jedna pobjeda dijeli od osvajanja titule. Domaćin je Partizan.

Međutim, uvertira ovog trećeg susreta bila je baš krvava. Iz Crvene zvezde su priopćenjem optužili igrača Partizana Jamesa Nunnallyja da je šakom u glavu udario njihovog igrača Stefana Lazarevića. Uz sve to su to sve potkrijepili i fotografijama ozljeda. Više o tome možete pročitati OVDJE. Večerašnji treći susret igra se s početkom u 20.30 sati. Strahuje se od navijačkih, ali i novih igračkih nereda. Prijenos susreta možete gledati na kanalu ArenaSport 1.

S ovog gledišta, bizarna je sad najava susreta iz usta baš Nunnallyja. Za službenu stranicu lige između ostalih optuženi za šaketanje Amerikanac Nunnally je u najavi susreta kazao.

- Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji vrlo važna utakmica u nedjelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte bacati bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odnio pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobjednika odluči na terenu.

Nunnally je dakle apelirao na navijače Partizana da se mirno ponašaju, da ne bacaju ništa na teren, pohvalio fer ponašanje na prva dva susreta, pričao o poštovanju protivnika... A sada ga optužuju da je šakom u glavu udario protivničkog igrača!

image

Ozljede Stefana Lazarevića

KK Crvena Zvezda Meridianbet
image

Splitov Shannon Shorter i Stefan Lazarevic iz Crvene zvezde
 

Tom Dubravec/Cropix
image

Splitov Boris Tišma i Partizanov James Nunnally
 

Božidar Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 17:16