StoryEditorOCM
Tenisnije omiljena

Rijetki će se u svijetu tenisa usuditi napraviti što i Đoković u Londonu, neki će mu i zamjeriti ovaj potez

Piše Sport SD
25. lipnja 2023. - 19:04

Novak Đoković jučer je doputovao u London u želji da se što bolje pripremi za obranu naslova na Wimbledonu. Na terenima All England Cluba Đoković se susreo s bjeloruskom tenisačicom Arinom Sabalenkom koja je zadnje vrijeme u nemilosti pojedinih tenisačica, ali i medija, zbog rata u Ukrajini. 

Đoković se srdačno javio drugoj igračici svijeta, a pala je i zajednička fotografija koju je Sabalenka objavila na Instagramu.

- 24 Grand Slam titule na jednoj fotografiji, znate li koliko je mojih, stoji u objavi bjeloruske tenisačice koja je ove godine osvojila Australian Open, dok je Đoković vlasnik 23 Grand Slam naslova.

- Teško mi je shvatiti ovo što se događa. Ne mogu pojmiti toliko ljudi koji me mrze bez ikakvog razloga. Osobna nisam nikome ništa nažao učinila. Na društvenim mrežama još nekako mogu shvatiti takve izjave mržnje, ali netrpeljivost na samim turnirima i u teniskom svijetu ne mogu razumjeti - izjavila je Sabalenka u ožujka nakon turnira u Indian Wellsu.

Sabalenka je nedavno na pitanje podržava li još uvijek Lukašenka, koji je pomagao ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu u invaziji na Ukrajinu, odgovorila: 

- To je teško pitanje. Ne podržavam rat, što znači da trenutno ne podržavam Lukašenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 01:25