StoryEditorOCM
Strani nogometodluka do srpnja

Vušković otkrio nove informacije sa suđenja, nada se da će opet zaigrati već na ljeto!

Piše Sport SD
19. svibnja 2024. - 23:03

Točno 555 dana. Toliko je prošlo od dvoboja Greuther Fürtha i HSV-a, od posljednjeg nastupa Marija Vuškovića za klub sa sjevera Njemačke. Nakon što je, dva dana poslije utakmice, ali i pet dana prije 21. rođendana, doznao najcrnje vijesti, u obliku pozitivnog nalaza na eritropoetin (EPO), Splićanin već više od godinu i pol dana vodi pravnu bitku da bi dokazao nevinost. 

Vušković je prije nekoliko dana izašao pred sud i ispričao svoju stranu priče, u kojoj je više puta naglasio da nije kriv. Na suđenju u švicarskoj Lausannei, koje se održalo na Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu (CAS), Mario je vrlo emotivno proživljavao svaku riječ.

Podsjetimo, Vuškoviću prijeti četverogodišnja suspenzija, dakle, morao bi pauzirati još dvije godine ukoliko bude proglašen krivim.

Danas su igrači HSV-a  obukli majice s porukom za Marija, a on se oglasio na svom Instagramu s dobrim vijestima.

‘‘Potpora navijača, prijatelja i kluba mi znači sve. Optimističan sam nakon ovotjednog suđenja u Lausanni. Odluka bi trebala biti donesena do srpnja, tako da se nadam da ću već sljedeće sezone opet zaigrati za HSV-a‘‘, napisao je Vušković.

image
Screenshot/Instagram/MarioVušković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 17:29