StoryEditorOCM

Ancelotti nakon rutinske pobjede: Modrić je usredotočen na naslov Lige prvaka

Piše hina
11. svibnja 2024. - 22:26

Hrvatski nogometaš Luka Modrić "usredotočen je isključivo na osvajanje Lige prvaka" premda mu za mjesec i pol dana istječe ugovor s Real Madridom, rekao Realov trener Carlo Ancelotti.

Real Madrid je u subotu pobijedio s 4-0 na gostovanju Granadu, a u nedjelju će njegovi igrači u središtu Madrida proslaviti naslov prvaka Španjolske.

Ancelotti je na konferenciji za medije bio upitan ima li osjećaj da će 38-godišnji Modrić i 34-godišnji Toni Kroos ostati u klubu. Obojici ugovori istječu 30.lipnja.

"Obojica su presretni što nam doprinose i s velikom željom se pripremaju za finale Lige prvaka. Njihove glave su usredotočene isključivo na osvajanje 15. naslova prvaka Europe", izjavio je Ancelotti koji provodi politiku pomlađivanja momčadi.

Ranije tijekom dana je Modrićev zastupnik Vlado Lemić rekao kako "trenutno ništa nije sigurno oko Modrićeve budućnosti u Real Madridu", izvijestile su novine Marca. Lemić je dodao da bi moglo biti novosti idući tjedan. 

"Modrić želi ostati u Real Madridu, ali potrebno je razgovarati (s klubom) o tome", izjavio je bivši Realov napadač Predrag Mijatović na španjolskom radiju Cadena SER nakon utakmice s Granadom.

Real Madrid je prošli mjesec poručio da će na kraju sezone odlučiti hoće li produžiti ugovor kapetanu hrvatske reprezentacije.

Modrić je u subotu odigrao 70 minuta protiv Granade pri čemu je asistirao za jedan gol. Real Madrid je sada usredotočen na finale Lige prvaka koje će igrati 1.lipnja u Londonu protiv Borussije Dortmund.

Pobijedi li, Modrić i njegov suigrač Nacho Fernandez postat će najtrofejniji igrači u povijesti Real Madrida sa 26 osvojenih naslova.

Hrvatski veznjak igra za španjolski klub od ljeta 2012. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 11:40