StoryEditorOCM
Ostalocity of football

Svjetska i europska futsal legenda dolazi u Split na Football Meetup

Piše SPORT SD
9. ožujka 2024. - 13:17

Šesti po redu Football Meetup u organizaciji nogometne zajednice City of Football, u Split dovodi svjetsku i europsku legendu futsala, Miću Martića. U ponedjeljak, 11. ožujka s početkom u 20 sati u splitskom Ozon baru, u Mall of Split dolazi čovjek koji je inspiracija mnogima u svijetu futsala, ali i nogometa.

Ime Miće Martića sinonim je za strast i izvrsnost u futsalu, a svoje bogato iskustvo u vođenju reprezentacija Hrvatske, Finske i Litve podijelit će sa splitskom publikom. Mićo je osnivač i najznačajnijih globalnih futsal projekata, uključujući Futsal Planet, Futsal Planet Awards, Coaching futsal, Futsal Week te Futsal is Here. Od 2005. godine je FIFA instruktor, a od 2015. godine i UEFA instruktor.

Posjetitelje očekuju dvije panel diskusije u kojima će uz Miću Martića sudjelovati i Juraj Grizelj te Borislav Boćo Vuković, iz makarskog futsal kluba Novo vrijeme. Koja je poveznica, ali i razlika između nogometa i malog nogometa i još mnogo toga prisutni će saznati od renomiranih gostiju iz svijeta nogometa.

Football Meetup do sada je okupio više od 500 zaljubljenika u nogomet koji su dio nogometne zajednice u Dalmaciji. Ulaz na Meetup je slobodan, a parking je osiguran u garaži centra, ispred ulaza u Ozon bar koji se nalazi na trećem katu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 05:54