stdClass Object ( [id] => 208223 [title] => Igor Tudor: Falila su nam dva nezamjenjiva, ali toplo se nadam da će Gruzijcima konačno zakazati sreća u revanšu [alias] => igor-tudor-falila-su-nam-dva-nezamjenjiva-ali-toplo-se-nadam-da-ce-gruzijcima-konacno-zakazati-sreca-u-revansu [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Hajduk nije uspio, izgubio je sa 0:1 od gruzijske momčadi koja se pokazala čvršćom, iskusnijom, podsjetila nas je na obračun otprije dva ljeta kad se Hajduk mučio protiv engleskog Stokea, izgubio sa 0:1 i izgledalo je da ne bi postigao pogodak još 240 minuta, sve do sutra... Baš tako i ove večeri.

Pa ipak publika je pljeskom ispratila svoje hajduke koji su dali sve od sebe, nije ih balun uvijek slušao, a Gruzijci su se pokazali vještiji u baratanju ćudljivom loptom, makar su su uglavnom držali obrane i napadali iz busije. Lakše su sricali akcije, premda je činjenica da su većinu vremena proveli u svome bunkeru, grčevito se braneći pred silovitom, premda ne i do kraja opasnim nasrtajima Tudorove momčadi.

Dila Gori je zakoračila s obje noge u iduću rundu, ali nikad ne reci nikad, ostavimo da se to dogodi u idućih 90 minuta igre u Tbilisiju za sedam dana... Ove večeri u Hajduku su izostala dva
nezamjenljiva, Kouassi i Anđelković.

Gležanj i prepone. Brzo se oporavite!

U publici nijedne bengalke, svaka čast, palac gore. Poljud nije gorio, samo da Hajduk nije krenuo doli...

Igor Tudor, trener "bijelih" nema dvojbi:

- Ovo prvo poluvrijeme dobili su Gruzijci, a nisu zaslužili! Rekao sam mojim momcima, oni su još mladi, doživjet će još puno ovakvih utakmica. Da će dominirati, a da će izgubiti. To je nogomet, zato ga volimo, jer je interesantan, nepredvidljiv. Sve čestitke mojim momcima. Dila Gori je organizirana ekipa s kvalitetnim pojedincima. Ali, način igre koji... ne znam kako da ga okarakteriziram... Ja ga ne volim, on tjera ljude sa stadiona, ali se pokazao za njih večeras kao jako dobar.

Kažete da Dila igra tako da tjera ljude sa stadiona?

- Nemoguće je da u tri utakmice nisu primili gol, a stalno igraju ovako. Vrlo neobično. Je li to sreća, momenat, karma, ne znam, ja se toplo nadam da će im se to vratiti u revanšu.

Hajduk se ne odriče svoje šanse. Hajduk je imao 19 udaraca na gol i 67 posto lopte – obavijestili su nas o statistici.

- I što je to prema dva udarca Dile Gori?! Oni su imali jednu šansu i jedan gol, a mi pet takvih šansi i nijedan gol. To je tako – zdvajao je Tudor.

Hajduk je imao 19 udaraca, ali ruku na srce, osim Kišove, nije imao prave šanse. Nije bilo ni kreacije, dodala je press-galerija da se malo ražari razgovor.

- Vidite, stalno govorim o rotiranju... A danas su nam falila dva koja nikad ne mijenjam (Kouassi i Anđelković, op. a.). To dovoljno govori o našem hendikepu. Franko Andrijašević dolazi iz duge pauze, mislio sam da će se manje osjetiti taj nedostatak.

Otvara se problem Jozinovića u revanšu, isključen je, prenervozan?

- Pada mi na pamet Vršajević na lijevo, o tome sam već razmišljao, to mi je bilo u planovima. Nemojmo zamjeriti Jozi, on je pravi, njegov temperament je dio njega, danas je otišao preko crte, ali mu je u karijeri dosad donio puno pozitivnih stvari, pa kako da ga kudimo.

Njihov bunker?

- Tjera ljude sa stadiona... Ali im je uspio! Kad je gužva u šesnaestercu moraš imati klasu više. Mi je nismo imali.

Atmosfera?

- Kao i uvijek, najbolja, predivna. Ne, nije ona smetala nama, možda najmlađima dok se priviknu, ali kratko je to trajalo. Samo što se nismo snašli na bunker njihov. Samo to.

Znači njihova igra...?

- Pa da, to je lakše igrati. To može svatko. Igrajmo obranu, a gore ćemo s dva dobra igrača sve riješiti... Oni iz jedne jednu, a mi iz pet nijednu! Oni sretno, zapelo o stražnjicu, a nama nije... To je to bilo večeras. Ali, mi to nećemo i ne želimo igrati. To nije nogomet. 

Giorgi Devdariani, trener Dile Gori:

- Očekivali smo da će biti teško, da ćemo morati igrati na kontranapad, ali bilo je još teže... Ova momčad Hajduka imat će puno uspjeha. Vjerujem da ima perspektivu.

Puno su se vaši igrači valjali, otezali igru u nastavku, baš po najavama:

- A, htjeli smo snizit tempo, bilo nam je dragocjeno da minute idu, Hajduk nas je stavio na teške muke. Utakmica na domaćem terenu ima svoje prednosti, znali smo i kakvo će biti navijanje. Trudili smo se suzbit Hajdukov tempo i u tome smo uspjeli.

Što će biti u uzvratu???

- Ništa još nije riješeno, mi ćemo igrati svoju igru, a ako oni budu htjeli nametnuti tempo, neka izvole!

- Tko vam se najviše svidio?

- Nisam zapamtio prezimena, izvinite me, ali znam za one koji nisu igrali. Nije igrao igrač u dresu s brojem 7 i onaj s brojem 77. A to su izvrsni igrači, utoliko nam je bilo lakše. Dva igrača u obrani su bila odlična (Maloča i Milović, op. a.), bolja nego sam ja očekivao. Nismo riješili cijelu stvar. Hajduk je dobro igrao i vidi se trenerska ruka. Uče igru i napreduju. Opasni su. Vidi se trenerov utjecaj na igru. Ne, ništa još nije riješeno, mada imamo lijepu prednost – na ruskom je govorio trener Gruzijaca Giorgi Devdariani.

Goran Milović:

- Pripremili smo se na to da će se oni braniti sa svih 10 igrača, na svojih 40 metara, ali jednostavno je bilo nemoguće probiti taj blok iako smo i u prvom poluvremenu imali dvije-tri dobre prigode, pogodili i prečku, te su nam izbili i loptu s linije. A oni su nam zabili gol iz jedine prilike koju su imali, lopta se nekako izodbijala od nas. Bez obzira na ovaj rezultat imamo šanse u uzvratu. Ne vjerujem da njihova obrana može izdržati još 90 minuta. Puno bolja smo momčad od njih, i na ovom susretu smo zaslužili pobijediti. U uzvratu možemo zabiti i više od jednog gola.

Mario Maloča:

- Nije pobijedila bolja momčad, to pokazuje i omjer udaraca na gol koji je 19 prema 2 za nas. Nisu nas iznenadili, znali smo da su na ovakav način izbacili Aalborg, ali možda nismo očekivali da će se baš ovako braniti. Sa svih 11 igrača bili su iza lopte. No to je njihov nogomet, ne možemo im ništa prigovoriti. Iz dvije prilike dali su jedan gol. Oni su u prednosti no ne odustajemo od prolaza, idemo u Gruziju pobijediti. Imali smo ovdje četiri-pet vrhunskih šansi, to nam daje nadu da u uzvratu možemo izboriti povoljan rezultat i izboriti prolaz. Nije bilo kako igrati po ovakvom travnjaku, ali čuli smo da je tamo odličan travnjak i to nam daje nadu.    

Predsjednik Hajduka Marin Brbić:

- Atmosfera je bila veličanstvena, čestitke Torcidi, navijačima. I lani protiv Intera su ovako navijači pljeskali igračima nakon poraza. Vjerujem da ćemo ovako zajedno ići dalje, ovo je pravi put. I delegat je koliko čujem oduševljen. Sve je super osim rezultata. Malo je pretenciozno reći da smo bolja momčad, ali mislim da ih možemo dobiti u gostima. Igra se na neutralnom terenu, neće imati svojih navijača. Sve je još uvijek otvoreno, ovo je bilo tek prvo poluvrijeme. Mnogo su nam nedostajali Kouassi koji napravi dar-mar i pogotovo Anđelković koji daje sigurnost. No moramo igrati s igračima koje imamo u kadru. Imamo šansu za prolaz, ne treba biti pesimist. Svaka nas pobjeda vodi dalje.  

Goran Jozinović:

- Zaslužio sam žute kartone, kod prvog sam morao zaustaviti kontru. Žao mi je zbog toga, ali i cijele utakmice. Bili smo bolji, ovaj teren nas uvelike spriječava da odigramo kako možemo, strašno nam otežava da igramo našu igru. I Dila Gori je igrao kao Turnovo, zabili su se iza i uputili su dva udarca na gol. Žao mi je zbog publike da bar jedan gol nismo zabili. Ne predajemo se, unatoč porazu pokazali smo da smo puno bolja momčad. Možemo ih pobijediti i proći dalje. Žao mi je što me neće biti u uzvratu.

SLAVEN ALFIREVIĆ, FRANE VULAS
[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Foto: Ante Čizmić / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => loša karma bijelih [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2013-08-01 23:53:41 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2013-08-02 00:06:37 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2013-08-01 23:53:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 16870 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2013/08/02/sport/hajduk_dila_gori35-010813.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "800x535" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38991177 Threads: 4 Questions: 7140875224 Slow queries: 3316112 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 609439496 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 42 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/igor-tudor-falila-su-nam-dva-nezamjenjiva-ali-toplo-se-nadam-da-ce-gruzijcima-konacno-zakazati-sreca-u-revansu-208223 [printLink] => /sport/hajduk/igor-tudor-falila-su-nam-dva-nezamjenjiva-ali-toplo-se-nadam-da-ce-gruzijcima-konacno-zakazati-sreca-u-revansu-208223?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 179899 [name] => hajdukdilagori [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hajdukdilagori [link] => /tag/hajdukdilagori ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Foto: Ante Čizmić / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => loša karma bijelih [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Igor Tudor: Falila su nam dva nezamjenjiva, ali toplo se nadam da će Gruzijcima konačno zakazati sreća u revanšu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-21-18-24-56-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/08/02/sport/hajduk_dila_gori35-010813.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/08/02/sport/hajduk_dila_gori35-010813.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Hajduk nije uspio, izgubio je sa 0:1 od gruzijske momčadi koja se pokazala čvršćom, iskusnijom, podsjetila nas je na obračun otprije dva ljeta kad se Hajduk mučio protiv engleskog Stokea, izgubio sa 0:1 i izgledalo je da ne bi postigao pogodak još 240 minuta, sve do sutra... Baš tako i ove večeri.

Pa ipak publika je pljeskom ispratila svoje hajduke koji su dali sve od sebe, nije ih balun uvijek slušao, a Gruzijci su se pokazali vještiji u baratanju ćudljivom loptom, makar su su uglavnom držali obrane i napadali iz busije. Lakše su sricali akcije, premda je činjenica da su većinu vremena proveli u svome bunkeru, grčevito se braneći pred silovitom, premda ne i do kraja opasnim nasrtajima Tudorove momčadi.

Dila Gori je zakoračila s obje noge u iduću rundu, ali nikad ne reci nikad, ostavimo da se to dogodi u idućih 90 minuta igre u Tbilisiju za sedam dana... Ove večeri u Hajduku su izostala dva
nezamjenljiva, Kouassi i Anđelković.

Gležanj i prepone. Brzo se oporavite!

U publici nijedne bengalke, svaka čast, palac gore. Poljud nije gorio, samo da Hajduk nije krenuo doli...

Igor Tudor, trener "bijelih" nema dvojbi:

- Ovo prvo poluvrijeme dobili su Gruzijci, a nisu zaslužili! Rekao sam mojim momcima, oni su još mladi, doživjet će još puno ovakvih utakmica. Da će dominirati, a da će izgubiti. To je nogomet, zato ga volimo, jer je interesantan, nepredvidljiv. Sve čestitke mojim momcima. Dila Gori je organizirana ekipa s kvalitetnim pojedincima. Ali, način igre koji... ne znam kako da ga okarakteriziram... Ja ga ne volim, on tjera ljude sa stadiona, ali se pokazao za njih večeras kao jako dobar.

Kažete da Dila igra tako da tjera ljude sa stadiona?

- Nemoguće je da u tri utakmice nisu primili gol, a stalno igraju ovako. Vrlo neobično. Je li to sreća, momenat, karma, ne znam, ja se toplo nadam da će im se to vratiti u revanšu.

Hajduk se ne odriče svoje šanse. Hajduk je imao 19 udaraca na gol i 67 posto lopte – obavijestili su nas o statistici.

- I što je to prema dva udarca Dile Gori?! Oni su imali jednu šansu i jedan gol, a mi pet takvih šansi i nijedan gol. To je tako – zdvajao je Tudor.

Hajduk je imao 19 udaraca, ali ruku na srce, osim Kišove, nije imao prave šanse. Nije bilo ni kreacije, dodala je press-galerija da se malo ražari razgovor.

- Vidite, stalno govorim o rotiranju... A danas su nam falila dva koja nikad ne mijenjam (Kouassi i Anđelković, op. a.). To dovoljno govori o našem hendikepu. Franko Andrijašević dolazi iz duge pauze, mislio sam da će se manje osjetiti taj nedostatak.

Otvara se problem Jozinovića u revanšu, isključen je, prenervozan?

- Pada mi na pamet Vršajević na lijevo, o tome sam već razmišljao, to mi je bilo u planovima. Nemojmo zamjeriti Jozi, on je pravi, njegov temperament je dio njega, danas je otišao preko crte, ali mu je u karijeri dosad donio puno pozitivnih stvari, pa kako da ga kudimo.

Njihov bunker?

- Tjera ljude sa stadiona... Ali im je uspio! Kad je gužva u šesnaestercu moraš imati klasu više. Mi je nismo imali.

Atmosfera?

- Kao i uvijek, najbolja, predivna. Ne, nije ona smetala nama, možda najmlađima dok se priviknu, ali kratko je to trajalo. Samo što se nismo snašli na bunker njihov. Samo to.

Znači njihova igra...?

- Pa da, to je lakše igrati. To može svatko. Igrajmo obranu, a gore ćemo s dva dobra igrača sve riješiti... Oni iz jedne jednu, a mi iz pet nijednu! Oni sretno, zapelo o stražnjicu, a nama nije... To je to bilo večeras. Ali, mi to nećemo i ne želimo igrati. To nije nogomet. 

Giorgi Devdariani, trener Dile Gori:

- Očekivali smo da će biti teško, da ćemo morati igrati na kontranapad, ali bilo je još teže... Ova momčad Hajduka imat će puno uspjeha. Vjerujem da ima perspektivu.

Puno su se vaši igrači valjali, otezali igru u nastavku, baš po najavama:

- A, htjeli smo snizit tempo, bilo nam je dragocjeno da minute idu, Hajduk nas je stavio na teške muke. Utakmica na domaćem terenu ima svoje prednosti, znali smo i kakvo će biti navijanje. Trudili smo se suzbit Hajdukov tempo i u tome smo uspjeli.

Što će biti u uzvratu???

- Ništa još nije riješeno, mi ćemo igrati svoju igru, a ako oni budu htjeli nametnuti tempo, neka izvole!

- Tko vam se najviše svidio?

- Nisam zapamtio prezimena, izvinite me, ali znam za one koji nisu igrali. Nije igrao igrač u dresu s brojem 7 i onaj s brojem 77. A to su izvrsni igrači, utoliko nam je bilo lakše. Dva igrača u obrani su bila odlična (Maloča i Milović, op. a.), bolja nego sam ja očekivao. Nismo riješili cijelu stvar. Hajduk je dobro igrao i vidi se trenerska ruka. Uče igru i napreduju. Opasni su. Vidi se trenerov utjecaj na igru. Ne, ništa još nije riješeno, mada imamo lijepu prednost – na ruskom je govorio trener Gruzijaca Giorgi Devdariani.

Goran Milović:

- Pripremili smo se na to da će se oni braniti sa svih 10 igrača, na svojih 40 metara, ali jednostavno je bilo nemoguće probiti taj blok iako smo i u prvom poluvremenu imali dvije-tri dobre prigode, pogodili i prečku, te su nam izbili i loptu s linije. A oni su nam zabili gol iz jedine prilike koju su imali, lopta se nekako izodbijala od nas. Bez obzira na ovaj rezultat imamo šanse u uzvratu. Ne vjerujem da njihova obrana može izdržati još 90 minuta. Puno bolja smo momčad od njih, i na ovom susretu smo zaslužili pobijediti. U uzvratu možemo zabiti i više od jednog gola.

Mario Maloča:

- Nije pobijedila bolja momčad, to pokazuje i omjer udaraca na gol koji je 19 prema 2 za nas. Nisu nas iznenadili, znali smo da su na ovakav način izbacili Aalborg, ali možda nismo očekivali da će se baš ovako braniti. Sa svih 11 igrača bili su iza lopte. No to je njihov nogomet, ne možemo im ništa prigovoriti. Iz dvije prilike dali su jedan gol. Oni su u prednosti no ne odustajemo od prolaza, idemo u Gruziju pobijediti. Imali smo ovdje četiri-pet vrhunskih šansi, to nam daje nadu da u uzvratu možemo izboriti povoljan rezultat i izboriti prolaz. Nije bilo kako igrati po ovakvom travnjaku, ali čuli smo da je tamo odličan travnjak i to nam daje nadu.    

Predsjednik Hajduka Marin Brbić:

- Atmosfera je bila veličanstvena, čestitke Torcidi, navijačima. I lani protiv Intera su ovako navijači pljeskali igračima nakon poraza. Vjerujem da ćemo ovako zajedno ići dalje, ovo je pravi put. I delegat je koliko čujem oduševljen. Sve je super osim rezultata. Malo je pretenciozno reći da smo bolja momčad, ali mislim da ih možemo dobiti u gostima. Igra se na neutralnom terenu, neće imati svojih navijača. Sve je još uvijek otvoreno, ovo je bilo tek prvo poluvrijeme. Mnogo su nam nedostajali Kouassi koji napravi dar-mar i pogotovo Anđelković koji daje sigurnost. No moramo igrati s igračima koje imamo u kadru. Imamo šansu za prolaz, ne treba biti pesimist. Svaka nas pobjeda vodi dalje.  

Goran Jozinović:

- Zaslužio sam žute kartone, kod prvog sam morao zaustaviti kontru. Žao mi je zbog toga, ali i cijele utakmice. Bili smo bolji, ovaj teren nas uvelike spriječava da odigramo kako možemo, strašno nam otežava da igramo našu igru. I Dila Gori je igrao kao Turnovo, zabili su se iza i uputili su dva udarca na gol. Žao mi je zbog publike da bar jedan gol nismo zabili. Ne predajemo se, unatoč porazu pokazali smo da smo puno bolja momčad. Možemo ih pobijediti i proći dalje. Žao mi je što me neće biti u uzvratu.

SLAVEN ALFIREVIĆ, FRANE VULAS
[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/igor-tudor-falila-su-nam-dva-nezamjenjiva-ali-toplo-se-nadam-da-ce-gruzijcima-konacno-zakazati-sreca-u-revansu-208223 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=596c9044d2505ded546f1c4def2407898ea988f0 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Igor+Tudor%3A+Falila+su+nam+dva+nezamjenjiva%2C+ali+toplo+se+nadam+da+%C4%87e+Gruzijcima+kona%C4%8Dno+zakazati+sre%C4%87a+u+revan%C5%A1u&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Figor-tudor-falila-su-nam-dva-nezamjenjiva-ali-toplo-se-nadam-da-ce-gruzijcima-konacno-zakazati-sreca-u-revansu-208223 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Figor-tudor-falila-su-nam-dva-nezamjenjiva-ali-toplo-se-nadam-da-ce-gruzijcima-konacno-zakazati-sreca-u-revansu-208223 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Foto: Ante Čizmić / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => loša karma bijelih [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajdukloša karma bijelih

Igor Tudor: Falila su nam dva nezamjenjiva, ali toplo se nadam da će Gruzijcima konačno zakazati sreća u revanšu

Piše PSD.
2. kolovoza 2013. - 01:53
Goran Milović:
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 20:24