StoryEditorOCM
Hajdukbijeli u puli

Hajdukovci na Drosini, svi čelnici su tu, predsjednik Bilić dominira visinom, pogledajte video

Piše slaven alfirević
12. svibnja 2024. - 18:04

Zagrijavanje pred utakmicu u Puli počelo je više od sat vremena prije početka. Nogometaši Hajduka su izašli na travnjak stadiona Aldo Drosina da ga opipaju i osjete, a ujedno su svojim putem, osobnim automobilima stigli i funkcioneri "bijelih".

Tu je i predsjednik Hajduka Ivan Bilić, dominira visinom i pomalo se navikavamo na novog čelnog čovjeka "bijelih", znatiželjnicima kazujemo, eto, to je novi predsjednik Hajduka, u društvu je Ivana Matane, člana uprave. Matana je znatno niži rastom.

Tu je uz ostale i sportski direktor Mindaugas Nikoličius, te predsjednik Nadzornog odbora "bijelih" Aljoša Pavelin.

Hajduk je u Puli u punom funkcionerskom sastavu da sa svoje strane potencira ozbiljnost pristupa utakmici.

Ivan Perišić je prema najavama u početnom sastavu Hajduka, zanimljivo je da je unutra i Ismael Diallo, lijevi bek iz Bjelokosne Obale sa "stotinu života", svaki put kad pomislimo da je iz ovog ili onog razloga, teških grešaka ili nediscipline (nije nedavno treneru Juri Ivankoviću uzvratio "give me five", pa su ga hladili op. a.), svoje odigrao, opet u klubu posegnu za tim očito multi-upotrebljivim i potrebitim braničem ili stoperom. Evo ga opet na lijevom beku!

A to znači da Niko Sigur iz najave seli u vezni red, što je domino-efektom istisnulo Vadisa Odjidju na klupu.

Zanimljiva je nadasve postava Hajdukove klupe za pričuve. Čujte i počujte, pročitajte u miru: Raul Bezeljak, Vadis Odjidja, Bruno Durdov (SLP, specijalna liječnička privola), Luka Jurak, Mateo Jurić-Petrašilo, Noa Skoko, Niko Pavić, Luka Hodak, Filip Čuić. Može li većina od njih postati prvaci dogodine?! Čuić, O dida i sedam ...juniora!? Ulaganje u budućnost.

Doajen novinarstva, radio-reporter Željko Kesovija nas je priupitao, želeći se uvijek kvalitetno pripremiti za svoj posao, tko su sve ti momci? Bio je iznenađen poplavom nepoznatih imena:

A koji su ovo? Juniori? A tko će i hoće li netko od njih ući? - zasuo nas je pitanjima na koja ni sami ne znamo precizan odgovor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 14:16