StoryEditorOCM
HajdukJedna promjena

Hajduk je uoči Varaždina ostao bez strijelca gola za pobjedu u posljednjoj domaćoj utakmici, evo koliko će izbivati

12. studenog 2023. - 15:37

U kadru Hajduka za utakmicu protiv Varaždina nema Aleksandra Trajkovskog. Reprezentativac Sjeverne Makedonije očekivao se možda čak i u početnoj postavi, ali je zaradio ozljedu lista zbog koje je izvan konkurencije.

Dobra stvar je što se čini kako ipak nije riječ o težoj ozljedi. Trajkovski bi trebao pauzirati samo nekoliko dana. S obzirom da slijedi dvotjedna prvenstvena stanka zbog utakmica reprezentacije za očekivati je da će biti spreman za nastavak prvenstva. Trajkovski je bio strijelac jedinog, pobjedničkog pogotka u posljednjem domaćem ligaškom susretu Hajduka protiv Rudeša (1:0).

Uz Trajkovskog prema očekivanju u kadru nema ozlijeđenih Darija Melnjaka, Ferra i Dina Mikanovića. Trener Mislav Karoglan u početnu je postavu u odnosu na posljednji susret s Osijekom na Opus Areni uvrstio Yassinea Benrahoua, a ispao je Leon Dajaku. Zanimljivo, baš je Dajaku donio pobjedu Hajduku ulaskom s klupe u prvom ovosezonskom okršaju istih protivnika krajem kolovoza (2:1 za Hajduk u barokonom gradu). Fotografiju Dajakua kao valjda svojevrsni ‘špurijus‘ je Hajduk objavio i na društvenim mrežama u najavi susreta.

Prvih 11 Hajduka za Varaždin je: Lučić - Sigur, Šarlija, Uremović, Diallo - Žaper, Pukštas - Sahiti, Krovinović, Benrahou - Livaja.

Na klupi su: L. Kalinić, Kalik, Odjidja, Moufi, Elez, Dajaku, Dolček, Brajković, Hrgović, Lauš, L. Vušković, F. Čuić.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 17:37