StoryEditorOCM
Hajduk‘u međuprostoru‘

Hajduk i Rijeka propustili su jedinstvenu priliku, evo zašto je Dinamo ove sezone osvojio naslov unatoč svim krizama

13. svibnja 2024. - 20:30

Dva kola prije kraja Dinamo je i službeno osvojio naslov prvaka Hrvatske.

Hajduk i Rijeka dugo su djelovali kao da bi netko od njih dvoje mogao doći do titule, pogotovo zato što su se Modri tijekom sezone mučili s raznoraznim krizama, no na kraju su se i jedni i drugi raspali, a Dinamo nakon 34. kola HNL-a ima sedam bodova ispred momčadi Željka Sopića i čak 16 više od Bijelih koje privremeno vodi Jure Ivanković.

Rijeka je lošom predstavom i tragikomičniom pogreškama potpisala sebi poraz u Varaždinu, a Arijan Ademi je onda Dinamu donio naslov jedinim pogotkom u još jednoj pragmatičnoj pobjedi, ovaj put nad Osijekom. Hajduk je, pak, u nedjelju navečer stigao do boda na gostovanju kod Istre 1961, iako je pitanje što bi bilo da Josip Brekalo nije odigrao simultanku, a Ivan Perišić zabio sjajan pogodak.

U novom izdanju ‘U međuprostoru‘ pogledajte što se sve događalo u kolu koje nam je i službeno iznjedrilo prvaka. Video možete pronaći u nastavku, ali i na našem YouTube kanalu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 06:27