StoryEditorOCM
HajdukJeb... led

Dragulj Bijelih zabrinuo navijače. Pomislili su neki: ‘Pa dokle više?!‘ Doznali smo pravu istinu o njegovom stanju

Piše Frane Vulas
15. svibnja 2024. - 14:01

Činilo se kako se nevjerojatan niz ozljeda igrača Hajduka nastavlja. Veznjak "bijelih" Rokas Pukštas je zajedno s nekim suigračima iz seniorskog sastava došao na pomoćni travnjak stadiona na Poljudu pogledati juniorski prvenstveni derbi Hajduka i Dinama (1:1). Navijači su mogli uživati u spektakularnom izjednačujućem pogotku Noe Skoke, sina Hajdukove legende Josipa. Međutim, mnoge je zabrinulo što su vidjeli kako je Pukštas utakmicu promatrao s ledenim oblogom oko koljena.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Neki su pritom zbog leda na koljenu sigurno i pomislili: "Pa nije valjda i on ozlijeđen!?". Naime, čak 17 igrača Hajduka je zbog ozljeda preskočilo nedjeljno gostovanje kod Istre 1961 u SuperSport HNL-u (1:1), a ukupno 18 ako dodamo i kartoniranog Laszla Kleinheislera. Nevjerojatna je serija ozljeda proteklih tjedana napala poljudski klub. Uz to, u nedjeljnom domaćem susretu s Goricom (17 sati) neće biti niti Nike Sigura kojeg je također napala "žutica". Međutim, u Pukštasevom slučaju nema razloga za zabrinutost. Eto i malo dobrih vijesti.

image

Rokas Pukštas nastavlja "let"

Vojko Bašić/Cropix

Kako doznajemo, s njegovim koljenom je sve u redu. Iz predostrožnosti, nakon treninga, mladi je Amerikanac malo hladio koljeno. To radi stalno, uostalom i mnogi nogometaši generalno to nerijetko čine. Nije u pitanju neka nova ozljeda. Pukštas je jesenas imao ozljedu koljena, obnovu stare ozljede, zbog koje je propustio gotovoo tri mjeseca sezone u koju je odlično startao. Zbog toga dodatno i vodi brigu o koljenu. Ali nema brige za njegovo zdravstveno stanje. Nema razloga za paniku, nije mu ništa.

image

Nema potrebe za hvatanjem za glavu

Ante Čizmić/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 22:04