StoryEditorOCM
Domaći nogometprijelazni rok

Stigla službena ponuda u klub - Dinamo odbio 18 milijuna eura za svoju zvijezdu?!

Piše Dražen Antolić/SN
26. srpnja 2023. - 23:12

Dinamo je dobio dvije ponude za Josipa Šutala, od Ajaxa i Fiorentine, i obje je odbio. Pisalo se o zanimaju Ajaxa koji Šutala vidi kao zamjenu za Timbera, igrača prodanog u Arsenal, ali i o tome da stopera Modrih i Vatrenih traži i Fiorentina.

Taj interes pretvorili su u konkretne ponude, no one su bile preniske za očekivanja u Maksimiru te ih nisu prihvatili, a na tim klubovima je da povećaju svote ako će ostati uporni. Ajax je ponudio 18 milijuna eura i bonuse, koliko je za Šutala trenutačno cijena na Transfermarktu, ali Dinamo traži više, neslužbeno se govori 25 milijuna eura. Kako je Fiorentina bila spremna platiti još manje, jasno da njezina ponuda nije bila ni blizu. Navodno je riječ o 12 milijuna eura., pišu Sportske novosti.

Priča oko Šutala je vruća, Dinamu treba novac, ali i igrač, najradije bi da odradi europske kvalifikacije i krajem prijelaznog roka napravi transfer, pitanje je hoće li se to tako poklopiti. Postoje i drugi klubovi koji ga imaju na radaru... Hoće li netko dati 25 milijuna eura ili bi Dinamo u finišu prijelaznog roka malo popustio s cijenom? Ostaje dovoljno vremena da se napravi transfer.

Pred Dinamom je sada subotnje gostovanje u Puli, a vidjet ćemo hoće li se trener Bišćan odlučiti za rotacije. Na Drosini bi prigodu mogli dobiti igrači kao što su Perić, Emreli, Drmić, Sučić, Mihajličenko, Menalo, Bočkaj... međutim samo netko od starta, a netko s klupe. Možda će debitirati i Japanac Kaneko. Bulat je pretrpio ozljedu, pitanje je kakav će biti njegov status za taj ogled. Većinu glavnih igrača ipak očekujemo u sastavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 09:15