StoryEditorOCM
Domaći nogometproljeće u europi

Sergej Jakirović nekon velike pobjede: Hajduk? Sad je vrijeme da ih dobijemo

Piše Sport SD
14. prosinca 2023. - 23:35

U samoj pripremi bilo je važno zadržati stabilnost. Nisam htio da se ponovi Rudeš, tada smo protivniku dali previše prostora. Htjeli smo postići prvi gol što ranije, Baturina jer imao sjajnu priliku.

Igrali smo protiv dobre momčadi, kolega Daja radi jako dobar posao, igra s momčad s puno automatizma. Nije to izgledalo tako jednostavno do prvog gola kako rezultat sugerira.

- Nisam priželjkivao onakav start drugog dijela, nisam bio zadovoljan. Stajali smo s tri vezna u liniji, nisam tako želio, ali dobro smo se organizirali i obranili.

- Oko 60. oni su malo fizički pali, mi smo se oslobodili, bili smo razigrani, s više kombinatorike. Dobili smo i više fluidnosti s Ljubičićem i Špikićem.

- Baturina je imao virozu, trebala mu je ova utakmica da se probije. Bruno je izuzetno bitan za nas, ima lucidnost da proigra, jako mi je drago da je postigao dva pogotka, imao je još jednu dobru šansu, svaka mu čast na današnjoj utakmici.

- Veliki je uspjeh prezimiti u Europi, prošle godine je osvojio West Ham, kvalitetna momčad. Ovo je svakako uspjeh, imam osjećaj da sam dvije godine u Dinamu, koliko sam toga prošao u svojem mandatu. Nema vremena za sreću, tugu ni depresiju. Imamo zimski prijelazni rok, morat ćemo reagirati, vrijeme je da napravimo sve da prije toga dobijemo derbi.

O ždrijebu:

- Ovisi koga dobijemo u ždrijebu. Bit ćemo pametniji kada bude ždrijeb, to su sve momčadi iz Europske lige. Nemam želja, sve su to momčadi s kojima Dinamo može igrati. Moramo se presložiti i u borbu, nema druge.

Okrenuo se i nedjeljnoj utakmici:

- Dvaput smo izgubili od Hajduka ove sezone, vrijeme je da ih sad pobijedimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 22:21