StoryEditorOCM
Domaći nogometkreću pripreme

Izbornik Budimir objavio popis, četiri hajdukovca pozvana za Europsko prvenstvo

Piše Sport SD
14. svibnja 2024. - 09:44

Mlada hrvatska U-17 reprezentacija okupila se na početku priprema za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu na Cipru - objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Izbornik Marijan Budimir objavio je popis igrača na kojemu su se našla sljedeća imena: Antonio Rajić (Dinamo), Adrian Hrvojević (Chicago), Noa Godec (Lokomotiva), Noa Mikić (Dinamo), Karlo Pajsar (Dinamo), Marko Zebić (Dinamo), Lovro Kitin (Rijeka), Ljubo Puljić (Bayern), Raul Kumar (Istra 1961), Kristian Mandić (Eintracht), Duje Milišić (Hajduk), Dukan Ahmeti (Istra 1961), Petar Zvonimir Kostelac (Lokomotiva), Tomas Baković (Dinamo), Fran Peček (Osijek), Roko Vojvodić (Hajduk), Niko Horvat (Borussia Mönchengladbach), Patrice Čović (Hertha), Bruno Durdov (Hajduk), Luka Vrzić (Gorica), Mislav Ćutuk (Dinamo), Ivan Barić (Osijek), Zvonimir Hrastović (Hajduk), Patrik Marić (Slaven Belupo).

Hrvatska U-17 reprezentacija trenirat će u Velikoj Gorici do 17. svibnja kad je predviđen let prema Cipru. Izabranici Marijana Budimira na Euru će igrati u skupini B u društvu Danske, Austrije i Walesa.

Europsko prvenstvo na Cipru bit će odigrano od 20. svibnja do 5. lipnja, a po dvije najbolje momčadi iz svake skupine izborit će mjesto u četvrtfinalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 11:49