StoryEditorOCM
Splitprobajte odoljeti

Ovog preslatkog štenca u Splitu netko je nemilosrdno odbacio i ubacio u tuđe dvorište. Traži se dobra duša za ovu dušicu

Piše SPLIT SD
21. svibnja 2024. - 20:09

Svako malo na lokalnim društvenim mrežama možemo naići na fotografije malenih ljubimaca koji traže svoj novi dom, no posebno je tužno kada su te iste životinje odbačene u nekoj zabiti, ostavljene na milost i nemilost surove okoline.

Sličan se slučaj dogodio i na istoku Splita, točnije na Šinama gdje pronađeno napušteno štene hrvatskog ovčara kojega je nekim čudom pronašao lokalni volonter.

image
Facebook/Gradski kotar Šine

- Našem susjedu i volonteru koji redovito odvaja svoje vrijeme da pokosi travu uz Ulicu Četvrte gardijske brigade netko je ubacio štene hrvatskog ovčara u vrtal i tu ga ostavio. Sad je na nama da mu pomognemo da pronađe udomitelja! - piše na Facebook stranici Gradskog kotara Šine uz napomenu da mole da svi podijele objavu.

Zato i vi proširite vijest o ovom malenom čupavcu koji se nada da će ga što prije prisvojiti neka dobra duša i omogućiti mu normalne životne uvjete i sretno odrastanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 11:00