StoryEditorOCM
SplitJUPIIII!

Lijepa vijest iz splitskog predgrađa: Dotjerana i dograđena OŠ Kamen-Šine dobila uporabnu dozvolu, đaci se neće više stiskati u tri smjene

1. rujna 2020. - 14:38
Projekt rekonstrukcije i dogradnje uključivao je devet novih učionica zajedno sa šest kabineta za učitelje, knjižnicu s multimedijalnim dijelom, prostoriju za pedagoga i logopeda, kuhinju s pratećim sadržajima, blagovaonicu, sanitarne čvorove, kao i infrastrukturu za učenike s invaliditetomGRAD SPLIT

Nova školska godina za učenike i djelatnike OŠ Kamen Šine započet će posebno, s dograđenom i dotjeranom zgradom na kojoj su radnici izvođača Ćitić gradnje završili sve što je bilo dogovoreno, te, simbolički rečeno, predali objekt ravnatelju Boži Ujeviću.

Nazvali smo ga ovog utorka kada je čekao potvrdu iz Grada Splita o uporabnoj dozvoli za školsku zgradu, te poziv iz resornog ministarstva da inspekcija žurno izađe na teren i dade zadnji blagoslov za novi objekt i njegovo korištenje.

- Sretni smo što je sve sada pitanje dana, a ne mjeseca kako smo prije računali. Radovi su se odvijali punim intezitetom, bez prigovora čak i kada su ih ometala kišna razdoblja koncem prošle godine.

Kako bilo, sada sa zadovoljstvom možemo djeci, njihovim roditeljima i osoblju škole k...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 08:00