StoryEditorOCM
Splitzbog baby lasagne

Britanac rezervirao hostel za 2025., vlasnica ostala paf kad je saznala razlog: U slučaju da bude u Splitu, žao mi je...

Piše M. U.
13. svibnja 2024. - 17:45

Cijela država bila je uvjerena u pobjedu Baby Lasagne, a čini se da je u nas zaista vjerovao i ostatak Europe. Tome svjedoči i priča koja je danas stigla u našu redakciju.

Vlasnica jednog splitskog hostela dobila je rezervaciju za razdoblje od 13. svibnja do 18. svibnja 2025. godine, odnosno za datume kada se održava iduća Eurovizija. Zbunjena, odlučila je kontaktirati gosta. 

- Nadam se da ste dobro. Kontaktiramo vas iz hostela jer smo dobili vašu rezervaciju za razdoblje od 13. svibnja do 18. svibnja 2025. godine. Jeste li krivo upisali godinu pa dolazite danas u hostel? Dobili smo vašu rezervaciju preko Expedije. Radujemo se vašem odgovoru, hvala puno - stoji u upitu kojeg je Splićanka poslala.

Uslijedio je odgovor koji ju je ostavio bez teksta. 

image
Livio Andrijić/Cropix

- Pozdrav, da moja rezervacija je bila za 2025. godinu, ali ispričavam se. Rezervirao sam u slučaju da Eurovizija bude u Splitu idućeg svibnja, sada sam otkazao rezervaciju. Žao mi je što vas neću posjetiti i hvala na poruci - napisao je u odgovoru Britanac. 

Ne znamo zašto je mislio da će se Eurovizija održavati u Splitu, ali jako nam je žao što mu je pobjeda Švicarske poremetila planove. 

image

Razmjena poruka s Britancem

Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 22:30