StoryEditorOCM
ŽupanijaOGLASIO SE MJESNI ODBOR

Mještani Prvić Luke izrazili nezadovoljstvo zbog pristajanja broda Olea: ‘Naša linija je rak rana kojoj se ne može pogoditi liječenje‘

Piše T. V.
19. svibnja 2024. - 15:35

Mještani Prvić Luke još uvijek muku muče s pristajanjem broda Olea. Stanovnici su naime prisiljeni koristiti luku Šepurine što im dodatno otežava svakodnevicu, posebice za vrijeme nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Na Facebooku se oko ovog problema oglasio i Mjesni odbor koji je istaknuo kako su poslali službene dopise na sve relevantne adrese te kontaktirali sve odgovorne osobe.

"Stanje na nasretnoj liniji 505

Revoltirani smo, kao i svi, stanjem s brodovima i što uporno idemo unazad umisto naprid.

Čini se da je naša linija rak rana kojoj se nikako ne može pogoditi liječenje, a komoterapija nema učinka.

Unatoč velikim obećanjima od vrha Jadrolinije nakon prošlogodišnjeg sastanka, došli smo do ovog stanja trenutnog kakvo je -

da Olea nema mogućnost pristajanja u Prvić Luku pa ste svi vi i mi prisljeni ići u Šepurinu i vraćat se iz iste bilo bura ili jugo. Pa gledamo ovaj prizor iz broda na ovako lipi dan.

Mi kao Mjesni odbor poslali smo službene dopise na sve moguće adrese na koje smo mogli poslati i zvali koga smo sve mogli zvati, a jučer su nam rekli da se malo strpimo jer uskoro iz remonta ponovo dolazi Lara kao glavni brod (navodno 1. 6.), a Premuda će biti ispomoć.

Ponovo kemoterapija koja ne garantira trajno izliječenje.", napisali su u objavi na Facebooku iz Mjesnog odbora Prvić Luka.

01. lipanj 2024 19:51