StoryEditorOCM
ŠibenikFinale u svibnju

Žiri, u kojem su sjedili i Danijel Mileta te Dino Karađole, izabrao još šest finalistica za Najljepšu mamu Hrvatske. Završnica slijedi u Šibeniku

Piše Šibenski.hr
10. ožujka 2024. - 17:18
 

Završen je drugi dio izbora finalistica natjecanja za Najljepšu mamu Hrvatske. O tomu je danas na Uglajnu u Domu kulture odlučivao žiri u sastavu  Danijel Mileta, dogradonačelnik Šibenika, Dino Karađole, direktor TZ Šibenik; Ivan Košta, direktor TZ Preko; Arijana Brkić, direktorica Ritam bara Ugljan, Jure Brižić, načelnik Općine Preko, Edita Ivanac, vlasnica Konobe Ugljan te Roko Ombla, direktor Noa rental Ugljan. Žiri je tako odabrao mame koje će u Šibeniku pokušati osvojiti jednu od tri krune  u kategorijama Najljepša mama Hrvatske, Najljepša mama dijamant i Najljepša mama pllatinum.

Finale ovogodišnjeg izbora Najljepše mame održat će se, kako je poznato, u Šibeniku 4. svibnja u Kući umjetnosti Arsen.

Evo i danas izabranih finalistica regionalnog natjecanja održanog na Ugljanu.

 

KATEGORIJA 23 DO 39 GODINA

 

image

Deana Lovric

NMH

Dejana Lovrić,  ima 39 godina i samohrana majka četvero djece. Radi kao "peškaruša" i prodaje svježu ribu na splitskoj ribarnici. Sanja o kupnji stana ili kuće kako bi djeca imala vlastiti dom. U slobodno vrijeme piše autobiografiju i pjesme. Na ovo natjecanje prijavila ju je kolegica Verica.

 

image

Anđela Vuksic, 26-godišnja Šibenčanka jedna je od finalistica natjecanja za Najljepšu mamu Hrvatske

NMH

Anđela Vukšić, ima 26 godina i rođena je Šibenčanka s adresom u Zagrebu. Majka je djevojčice, voli kreativnost i uživa u izradi personaliziranih stvari. Završila je studij Kriminalistike i tečaj za trenericu sportske gimnastike. Uči kaligrafiju, a uskoro će krenuti i natečaj grafičkog dizajna. Veliki je gurman, voli zdravu hranu, prirodnu kozmetiku, u kojoj se i sama okušala, obožava sport, ples i dobru knjigu o roditeljstvu. Na ovo natjecanje se prijavila kako bi se dobro zabavila, upoznala nove ljude, pomakla svoje granice i stekla jedno lijepo iskustvo.

 

image

Antonija Mijic

NMH

Antonija Mijić ma 34 godine, dolazi iz Splita i majka je dvoje djece. Vlasnica je obrta za dizajniranje nakita, a uz to se i aktivno bavi šminkanjem te bodypaintingom. U slobodno vrijeme voli slikati i za sebe kaže da je pokreću svi oblici kreativnosti. Uživa u novim iskustvima, upoznavanju novih ljudi i širenjima vidika.

 

KATEGORIJA DIJAMANT

 

image

Tamara Plazonic

NMH

Tamara Plazonić ima 46 godina, majka je dvoje djece i dolazi iz Splita. Za sebe kaže kako je žena s četiri diplome i 18 godina radnog staža u jednoj banci, kao i jaka i hrabra majka s jedne strane, a s druge senzualna žena. Životni moto joj je – samo ljubav.

 

 

 

KATEGORIJA PLATINUM

 

image

Marijana Trinajstic

NMH

Marijana Trinajstić, ima 58 godina i rođena je u Rijeci. Majka je dvoje djece, te baka troje unučadi Po zvanju je profesorica hrvatskog jezika i književnosti, a 31 godinu radi kao nastavnica. Čitav svoj radni vijek njeguje dramsku pedagogiju, a među ostalim i osjećaj za kreativnim pristupom scenskog izražavanja kod mladih. Autorica je zbirke pjesama, a sudjeluje na dramskim državnim smotrama mladih. Ženama poručuje - nikada ne prestanimo učiti o sebi! Čitajmo! Knjiga je izvor znanja, a stari onaj tko prestaje učiti!

 

image

Ljubica Jahoda

NMH

Ljubica Jahoda, ima 63 godine, udana je i majka 3 sina. Po zanimanju je odgajateljica u vrtiću, ali  i višegodišnja prvakinja u standardnim i latino-američkim plesovima pri HSPS-u. Kreator svoje i plesne odjeće, nakita, polaznica teretane, voli putovanja, nova poznanstva, uvijek spremna na učenje i nove izazove. Želja - biti i ostati zdrava.

 

27. travanj 2024 19:01