StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetuz turudića

Štromar otkrio da je zbog Rimac imao problema sa suprugom: ‘Meni je pisala ‘srce‘ i ‘dušo‘, a uopće nismo dobri...‘

Piše Šibenski.hr
5. veljače 2024. - 11:38

Jedan od onih čija potpora Ivanu Turudiću nije nestala nakon objave dopisivanja s Josipom Pleslić (nekada Rimac) je HNS-ov saborski zastupnik Predrag Štromar. On tvrdi da su ga te poruke zapravo nasmijale i prisjeća da je sličnu komunikaciju s Pleslić imao i on pa je zbog toga morao dati iskaz istražiteljima USKOK-a, piše Novi list.

– Glasat ću za Turudića, nisam čuo da je bilo tko promijenio mišljenje nakon ovih poruka. Znate, ona vam je sa svima komunicirala kao s Turudićem. Meni je, recimo, na poruku da se smiri zbog nečega, odgovorila – samo me ti možeš smiriti. Bilo je to u novinama i kada ih je moja supruga ujutro kupila, odmah mi je po povratku s vrata vikala: Predrag! Je li u redu objavom takvih poruka uništavati živote ljudima?

- Nisam s Josipom uopće bio dobar, a nazivala me u porukama ‘srce moje‘, ‘dušo moja‘. Jednostavno se tako obraćala ljudima. Ili bi napisala dužnosniku da će ga, ako joj nešto ne napravi, ‘popapati mrak‘. Čak i da će šef, misleći na Plenkovića, saznati ako joj se nešto ne potpiše do devet ujutro. Ona je na taj način samo iskorištavala jadne ljude, blefirala je, ispričao je Štromar Novom listu.

26. travanj 2024 17:51