StoryEditorOCM
Crna kronikaJAVLJA POLICIJA

U Donjem Polju muškarcu ukraden ruksak s novcem i dokumentima. Šibenčanin uplatio akontaciju za traktor pa ostao ‘kratkih rukava‘

Piše Šibenski.hr
11. travnja 2024. - 10:11

Proteklog dana na šibenskom području od značajnijih sigurnosnih događaja prijavljene su krađa i prijevara, objavila je šibenska policija. 

Dana 07. travnja u  Donjem Polju, nepoznati je počinitelj je 68- godišnjaku otuđio ruksak u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti.

Dana 08. travnja u Šibeniku 58-godišnjak se javio na oglas o povoljnoj kupnji traktora za iznos od 2550 eura, da bi potom nepoznatoj osobi po dogovoru uplatio iznos od 500 eura. Nakon izvršene uplate prodavatelj je tražio još dvije upate od 500 eura, na što 58- godišnjak nije pristao, nakon čega je prodavatelj obustavio komunikaciju s oštećenim te nije vratio uplaćeni novac, čime je počinjena materijalna šteta u iznosu od 500 eura.

- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju njegovog otkrivanja - Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave.

29. travanj 2024 18:35