StoryEditorOCM
Crna kronikapronađena u kući

Novi slučaj femicida u BiH, drugi u Tuzli ovoga mjeseca: ženu je u njihovom domu ubio suprug, sve je priznao

Piše Hina
21. veljače 2024. - 17:58

Novi slučaj femicida dogodio se u srijedu u Bosni i Hercegovini, gdje je muškarac u Tuzli ubio ženu s kojom je bio u braku, izvijestili su lokalna policija i mediji. 

Na temelju dojave policija je oko podneva u kući u naselju Lipnica pronašla muškarca s težim ozljedama u istoj prostoriji u kojoj je bilo i beživotno tijelo žene.

Mediji navode kako je muškarac priznao ubojstvo žene te kako se nakon toga i sam pokušao ubiti nožem pri čemu je sam sebi nanio teške tjelesne ozljede.

Muškarac je prevezen u bolnicu, a dežurni tužitelj zatražio je obdukciju tijela žene kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Iz Kliničkog centra u Tuzli priopćili su kako je muškarac hospitaliziran s ubodnim ranama u predjelu abdomena te je upućen na operaciju. 

Još jedno ubojstvo žene počinjeno je u Tuzli ranije ovog mjeseca, kada je 7. veljače policajac koji nije bio na dužnosti ustrijelio 52-godišnju vlasnicu jednog kafića.

Okolnosti tog zločina još se istražuju, a članovi obitelji žrtve i mediji za sada bez rezultata inzistiraju na ostavkama policijskih dužnosnika. 
 

28. travanj 2024 02:23