StoryEditorOCM
Nogometteške riječi

Mario Carević o optužbama prvog čovjeka Zrinskog: ‘Na to se mogu jedino nasmijati...‘

Piše Krešimir Gulin
18. svibnja 2024. - 11:33

Proetkli tjedan medijski prostor uvelike su punile izjave Ivana Komaka, predsjednika Zrinskog Osječko 1664 glavnog konkurenta Šibenikuu borbi za ulazak u SHNL.

Komak je sipao ‘drvlje i kamenje‘ po klubu sa Šubićevca optužujući ih za razne nečasne radnje. Komak je išao i na osobnu razinu, pa je kazao kako je trener Šibenika Mario Carević na utakmicu Jaruna i Zrinskog u Zaprešić stigao s torbama u kojima je bilo 50 tisuća eura. Tim novcem trebalo je stimulirati igrače Jaruna ako uspiju otkinuti bodove Zrinskom.

Zagrepčani to nisu uspjeli jer je Zrinski pobijedio u sučevoj nadoknadi neregularnim golom postugnutim iz evidentnog zaleđa.

U taboru Šibenika uglavnom su odlučili ignorirati Komake izjave. Međutim, Carevića smo izravno pitali što misli o objedama predsjednika Zrinskog.

image

 Ivan Komak, vlasnik Zrinskog

Vlado Kos/Cropix

Jesu li vas Komakove izjave izbacile iza takta uoči završnice sezone, glasilo je novinarsko pitanje?

- Kako će me to izbaciti iz takta?, odgovorio je Carević protupitanjem i nastavio:

- Takve stvari me mogu samo ojačati, probuditi u meni tvrdoglavi, dalmatinski dišpet... Odnosno, na te riječi se mogu samo nasmijati- kazao je Carević.

Inače, neslužbeno smo doznali kako je Carević u Zaprešiću umjesto torbi punih novca na utakmicu došao u pratnji svoja dva sina, tako da su izjave Ivana Komaka dodatno zlobne.

Također, doznali smo kako se dio ljudi iz uprave Zirnskog obratio vodstvu Šibenika i ispričavao za uvrede koje je klub sa Šubićevca doživio od Komaka.

31. svibanj 2024 03:03