StoryEditorOCM
Knjigepočinje revizija

Važna obavijest iz šibenske Knjižnice: opskrbite se knjigama na vrijeme, više nema posuđivanja

Piše Šibenski.hr
26. ožujka 2024. - 10:26

Gradska knjižnica „Juraj Šižgorić“ Šibenik će u utorak, 2. travnja 2024. započeti redovitu (sveobuhvatnu) reviziju knjižnične građe, koju je, prema Pravilniku o reviziji i otpisu knjižnične građe, dužna provoditi svakih dvanaest godina.

Za vrijeme trajanja revizije do ponedjeljka, 20. svibnja 2024.:

- Građa se neće moći posuđivati, neće joj se moći obnavljati rok posudbe, niti će se moći rezervirati

- Sva građa posuđena do subote, 30. ožujka moći će se vraćati u redovnom radnom vremenu Knjižnice od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati

- Građa će se do završetka revizije moći posuđivati u Ogranku Zaton koji je za korisnike otvoren ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 14 sati, a utorkom i četvrtkom od 14 do 20 sati

- Svim korisnicima koji imaju građu u zakasnini, a ne vrate je do početka revizije, zakasnina će se nastaviti obračunavati i tijekom revizije. Onim korisnicima koji ne kasne, zakasnina se neće obračunavati do ponedjeljka, 20. svibnja

Iz Knjižnice pozivaju sve korisnike da se prije početka revizije opskrbe knjigama i da posuđenu građu vraćaju tijekom trajanja revizije.

Podsjećamo, sve vrijeme dok revizija traje igraonica i obje čitaonice (dnevnog tiska i studijska) bit će otvorene, a korisnicima će na raspolaganju biti i dio korisničkih računala, kao i PlayStation igraće konzole na AV odjelu.

Sve vrijeme odvijat će se i različita kulturna događanja: izložbe, predstavljanja knjiga, predavanja, tribine, radionice itd.

Prostor Knjižnice (multimedijalna dvorana i računalna radionica) moći će se unajmiti kao i do sada.

Obavijest o eventualnim izmjenama tijeka revizije bit će pravovremeno postavljena na društvene mreže i mrežnu stranicu Knjižnice.

25. travanj 2024 15:55