StoryEditorOCM
Stil“fešta od boba” u KAštel Kambelovcu postaje uporište dalmatinske pučke gastroobnove

Slavimo boba svoga

Piše PSD.
25. svibnja 2008. - 13:27
Novi kaštelanski gastrođir glasno i bez fige u džepu zagovara tradicijska jela, odnosno na tradiciji i lokalnim namirnicama temeljenu pučku kuhinju, lišenu pomodarske “fensi-šmensi” ambalaže i egzotičnih namirnica

Jakov Bedalov peče na ražnju tuku punjenu bobom
Ivo i Jakov Bedalov, Srećko Radnić i Vlado Perišin, kao čvrsta jezgra osebujne “Fešte o’ boba”, koja se već treću godinu polovinom svibnja održava u Kaštel Kambelovcu, mogu biti više no zadovoljni.

Barem dvije tisuće namjernika koji su okupirali pitoreskni trg Brce, tridesetak natjecateljskih “ekipa” iz svih sedam Kaštela, koji su na feštu donijeli svoje teće ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 05:16