StoryEditorOCM
Zvijezde onlineJE LI PRETJERAO?

Suprug Halle Berry objavio fotografiju na kojoj je gola golcata: Ups, nisam trebao ovo napraviti! Fanovi burno reagirali

Piše SCENA SD
14. svibnja 2024. - 14:11

Suprug glumice Halle Berry, glazbenik Van Hunt, želio je svojoj lijepoj supruzi čestitati Majčin dan i za čestitku je izabrao - fotografiju na kojoj je gola!

"Sretan Majčin dan iz dubine moje duše. Ups, nisam trebao ovo objaviti! Ali moramo priznati da je opaka majka", napisao je zaljubljeni suprug u objavi na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj je 57-godišnja Halle potpuno gola na balkonu i okrenuta leđima.

Njegova objava izazvala je podijeljene reakcije.

"Zašto si ovo napravio?", "Nadam se da nijedan muškarac neće ovako pokazivati koliko me voli!" - poručili su mu oni kojima se nije svidjela ova gesta, vidjevši je, prvenstveno, kao privlačenje pažnje.

No nije manjkalo ni onih oduševljenih: "Kako je zgodna!", "Predivna žena"...

Inače, Halle i Van u braku su od 2021. godine i vjenčali su se u tajnosti, te nemaju djece.

image

Halle Berry i glazbenik Van Hunt vjenčali su se u tajnosti 2021. godine

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Halle Berry ima sina i kći, koje je dobila u prethodnim vezama. Prvi put je postala majka u 42. godini, prije 16 godina, kad je s manekenom Gabrielom Aubryjem dobila kći Nahlu Arielu Aubry.

S trećim suprugom, francuskim redateljem Olivierom Martinezom, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine, dobila je sina Macea Roberta.

Halle Berry je u velikom intervjuu koji je dala za InStyle 2019. ustvrdila da je "obožavala biti trudna" i da bi "vjerojatno imala petero djece da je počela ranije".

image
-/Red Sea Film Festival

"Da nisam bila toliko zauzeta pokušajima snimanja filmova, mogla sam biti i savršena surogat majka"- rekla je glumica.

Kazala je i da, premda njezino dvoje djece odrastaju, u njezinim će očima uvijek biti "mali". Kad je primala nagradu People‘s Icon 2021., zahvalila je upravo svojoj kćeri i sinu.

"Moja djeca, čak i dok su bila jako mala, morala su izgubiti neko vrijeme koje nitko ne može vratiti, jer je mama morala ići raditi, morala je snimati. Hvala ti Nahla, hvala ti Maceo na svemu, od srca vam želim da pronađete nešto u životu što ćete voljeti i raditi s jednakom snagom i žarom, kao što ja volim vas" - rekla je mama Halle Berry.

image

Halle Berry snimljena na prošlogodišnjoj, 95. dodjeli Oscara

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 09:25