StoryEditorOCM
Zvijezde online‘Gospođa Doubtfire‘

Prošlo je 30 godina od premijere klasika, a sada se ekipa opet susrela: ovako danas izgledaju brat i sestre Hillard

Piše SCENA SD
6. svibnja 2024. - 08:55

Davne 1994. godine film "Gospođa Doubtfire" osvojio je publiku diljem svijetaoj i zasluženo je postigao svoj status klasika. Nakon 30 godina, glumci filma ponovno su se susreli i fotografirali.

image

Film ‘Gospođa Doubtfire" (1993.)

Blue Wolf Productions/Collection Christophel Via Afp

Glavni glumac Robin Williams (umro je 2014. godine) u ovom filmu je glumio dadilju. Za njegove kolege glumce suradnja je jedan od vrhunaca njihovih karijera. Kako se sada ispostavilo, glumci su još uvijek povezani.

Na Instagramu su Mara Wilson (36), koja u klasiku glumi najmlađu kćer Natalie Hillard, i njezina filmska braća i sestre podijelili fotografiju koja je oduševila obožavatelje filma. Osim Mare, na slici se može vidjeti i Lisa Jakub (45), koja je glumila kao Lydia Hillard u hit filmu. Navodno je njih dvoje pozvao njihov kolega glumac Matthew Lawrence (44) u svoj podcast "Bratska ljubav". Snimka prikazuje Matthewa s Mare i Lise.

Na svom Instagram profilu glumica Mara je napisala: "U San Franciscu ponovno sam se sastala sa svojom "braćom i sestrama Doubtfire"! Uvijek je zadovoljstvo vidjeti Lisu Jakub i Matthewa Lawrencea."

Lisa Jakub se javila na svom kanalu na društvenim mrežama: "Mara Wilson i Matthew Lawrence još uvijek se osjećaju kao moji brat i sestra - čak 30 godina nakon snimanja filma ‘Gospođa Doubtfire.‘"

image

Film ‘Gospođa Doubtfire" (1993.)

Blue Wolf Productions/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 03:57