StoryEditorOCM
Zvijezde onlineRASPALILA PO SVIMA

Jelena Karleuša: Svakom Hrvatu je djed ubijao Srbe, svakom Albancu s Kosova je djed bio u bandi koja je napadala Srbe...

Piše SCENA SD
4. svibnja 2024. - 17:17
Jelena Karleuša lijevo snimljena u Splitu 2014., a desno 2022. na sprovodu Ksenije Vučić, prve supruge Aleksandra VučićaCropix

Srpska turbo-folk pjevačica Jelena Karleuša na Instagramu je objavila tekst u kojemu tvrdi da su susjedne države neprijateljski raspoložene prema Srbiji, komentirala je Hrvate, Crnogorce, Bošnjake i Albance. Svi su oni, po Karleuši, protiv Srba.

"Nevjerojatno je kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji. I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vrijeme Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade".

"Da Crna Gora po tko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalaze u toj istoj Srbiji i ne vide neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida, već protiv naroda i zemlje koja ti hrani sunarodjake.

I nije dovoljna sramna nepravda koju nam svi oni mali čine, tako što kao gomila iskeženih majmuna likuju kao kad se rani lav, kad nam se protupravno otima ogromni dio teritorija i time krše svi zakoni UN, nego se utkuju tko će više nauditi.

Jer vide da mogu podignuti svoj ku*čić" - zaključuje Karleuša.

image

Srpska pjevacica Jelena Karleuša snimljena u Splitu 2014.

Jakov Prkić/Cropix

Između ostaloga na račun Hrvata i ostalih naroda iz bivše države pjevačica navodi sljedeće:

"Jer svakom Crnogorcu je djed Srbin, svakom Hrvatu je djed ubijao Srbe, svakom Bošnjaku djed nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, jer smeta ono -ić i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu s Kosova je djed bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu, u bandi koja je palila vjekovne srpske manastire", napisala je.

"Nikada nisam podržavala bilo kakav vid agresije, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva uvijek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji", zaključuje Jelena Karleuša, kojoj je, kako navodi net.hr, zbog ove objave otkazan nastup u glavnom gradu Crne Gore.

image
Srceenshot Instagram

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 05:39