StoryEditorOCM
TV&RealityGLAZBENI SHOW

U novoj epizodi ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ na pozornicu ‘stižu‘ Mate Bulić, Miley Cyrus, Tonči Huljić, Indira Levak...

Piše SCENA SD
17. ožujka 2024. - 09:01

Ove nedjelje na programu Nove TV na redu je treća epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će učestvovati osmero kandidata. I nova epizoda donijeti će nove lude transformacije. 

Tako će pobjednik druge epizode Alen Bičević štikle i suknju Aleksandre Prijović zamijeniti cipelama i košuljom Mate Bulića. Za to će vrijeme Antonia Dora Pleško uvježbavati svoju ženstvenost jer je nakon dvije muške uloge dobila dobitnicu Grammyja Miley Cyrus. Iako je Antonija Šola pjevačica i tekstopisac, što je i njezina nova transformacija, vidjet ćemo hoće li uspjeti ući u ulogu i utjeloviti Tončija HuljićaLuciano Plazibat pak se s druge strane mora prisjetiti svih koncerata grupe Colonia na koje je išao jer treba uvježbati glas, stas i pokrete legendare Indire Levak.

U trećoj će epizodi Faris Pinjo i dalje pjevati na engleskom, ali ponovno mijenja spol i postaje svjetska zvijezda Pink. Mia Negovetić ostaje na našem području, ali u malo drugačijem žanru. Postat će kraljica turbofolka – Lepa Brena. Prije nego što nauči kako pjeva, Marija Kolb prvo mora naučiti tko je njezina zvijezda, a riječ je o kolumbijcu Malumi. Uz sve će nas zabaviti i Tomislav Marić ToMa koji sada već s lakoćom hoda u štiklama, a kako će plesati u štiklama Nine Badrić pogledajte u trećoj epizodi TLZP-a. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 04:24