StoryEditorOCM
ShowbizZAPRIJETILI EBUU

Ponovno drama na Eurosongu: Četiri zemlje zaprijetile povlačenjem? Tko zna što nas još čeka do velikog finala

Piše SCENA SD
11. svibnja 2024. - 17:49

Nekoliko sati prije početka  finala ovogodišnjeg Eurosonga, čini se kako se o svemu priča osim o pjesmama. Diskvalifikacija nizozemskog predstavnika glavna je vijest u mjedijima širom Europe, a ovaj skandal bez presedana u eurovizijskoj povijesti izvukao je još “kostura iz ormara”, piše portal eurosong.hr.

image

Irska, Bambie Thug
 

Livio Andrijic/Cropix

Kako prenosi norveški VG, delegacije Irske, Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala i Švicarske na jučer održanom sastanku sa predstavnicima EBU-a najoštrije su zaprijetili povlačenjem s natjecanja isprovocirani, kako se navodi, ponašanjem drugih delegacija.

image

Portugal, Iolanda

Livio Andrijic/Cropix

O čemu točno se radi nije poznato. Više informacija otkrili su na svom Instagram profilu irski predstavnici Bambie Thug. Oni su naveli kako su EBU-u iznijeli svoje pritužbe, te da ih je EBU “ozbiljno shvatio”.

image

Švicarska, Nemo
 

Livio Andrijic/Cropix

U povlačenju Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala i Švicarske čini se da nema istine budući da su se svi pojavili na generalnoj probi. No, s obzirom na sve neočekivane trenutke na ovogodišnjem Eurosongu, ne bi nas iznenadilo da do 21 sat dođe do novog preokreta. 

image

Ujedinjeno Kraljevstvo, Olly Alexander

Livio Andrijic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 08:55