StoryEditorOCM
ShowbizU PETOJ BRZINI

Pogledajte kako Baby Lasagna vježba za Eurosong: štošta će se promijeniti, leđa mu neće čuvati voljeni brat, evo zašto

Piše Scena SD
7. ožujka 2024. - 09:09

Naš je fotoreporter u studiju na HTV-u snimio Baby Lasagnu i njegovu kompletnu ekipu, plesače, članove benda, kako marljivo i predano uvježbavaju koreografiju.

Deset dana odmora u rodnoj Istri za Marka Purišića je završilo, a odmor je, kako je sam ispričao, bio daleko od odmora, no Lasagna se ne žali. Spreman je dati sve od sebe, kao i cijela njegova ekipa, vlak je jurnuo "u petoj brzini" i neće se zaustaviti do Malmoa. 

A što će sve biti nakon Švedske, ostaje za vidjeti.

Novinarki Jutarnjeg Purišić je otkrio promjene koje su isplanirali u nastupu na Eurosongu:

"Drugačije nego na Dori! Drugačije u smislu unapređenja, u smislu još jačeg scenskog nastupa. Bit će, dakle, promjena u smislu koreografije, šminke i kostima. Novi će kostimi biti svojevrsna kombinacija istarskog folklora s ‘metalom‘, s tim da će se ovog puta staviti još jači naglasak na tradiciju".

image
Livio Andrijić/Cropix

"Kostimi će biti u funkciji pjesme" - ocjenjuje Lasagna, s kojim će na eurovizijsku pozornicu izaći ljudi s kojima je pobijedio na Dori: plesači Luana Kličić i Sebastijan Žeželić, koji upravo dovršavaju osmišljavanje eurovizijske koreografije, dok će na klavijaturama i gitari biti Mihael Žipovski. 

Na Dori je Marku "čuvao leđa" brat Martin, koji je svirao za bubnjevima, a s kojim je iznimno blizak i povezan, ali na Eurosongu će ga zamijeniti Matija Klaj

image
Livio Andrijić/Cropix

Marko je otkrio zašto:

"Buraz neće s nama u Švedsku jer nastavlja ranije dogovorenu turneju sa svojim bendom Mono Inc. - kaže Baby Lasagna, koji je bio presretan kad mu je brat postao članom tog benda, kojeg osobno vrlo respektira.

Ističe da će, sve u svemu, ostati okružen istom ekipom koja se godinama poznaje i prijateljuje.

"Ovo je krasna prilika da svi mi zajedno ispoljimo svoju kreativnost i pokažemo što sve, kao mladi ljudi, znamo i možemo..." - ocjenjuje glazbenik, koji još uvijek nema odgovor na pitanje hoće li uz englesku snimiti i hrvatsku verziju pjesme "Rim Tim Tagi Dim".

"U ovom trenutku još to stvarno ne znam. Dani su mi ispunjeni obavezama, non-stop jurim na sastanke, radimo promotivne materijale za Eurosong... Iskreno, mislio sam da ću se ovih desetak dana, koliko sam ih proveo doma, uspjeti malo odmoriti. Ali, pogrešno sam mislio" - kroz smijeh je rekao Baby Lasagna u ćakuli za Jutarnji.

image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 08:18