StoryEditorOCM
ShowbizDOBITNIK 40 EMMYJA

Najveći američki tv producent Pete Radovich: Snimam film o Luki Modriću i radim na filmu o Vatrenima. Amerikanci vole one od kojih nitko ništa ne očekuje, a postignu čuda!

Piše Mario Vuksan
7. svibnja 2022. - 22:16
Jedan od najpoznatijih tv producenata u SAD-u, mag prijenosa Super Bowla i europske Lige prvaka, vlasnik 40 Emmyja najsretniji je u barci na svom JadranuPrivatni album

Baš na dan kad smo dogovorili susret zbog ovog razgovora Pete Radovich je cijeli dan proveo na Velebitu, u zaseoku Modrići. Snimajući, naravno.

Što – saznalo se samo dva dana kasnije kada je pred prijenos infarktnog polufinala Lige prvaka između Reala i Manchester Citya u programu najgledanije američke TV kuće CBS emitiran kratki dokumentarac s vizurama Zadra i pričom o Luki Modriću koja je djelomično snimana i kod njegove rodne kuće na obroncima Velebita.

Naravno da je baš Radovich, jedan od najpoznatijih televizijskih producenata u Americi, mag prijenosa Super Bowla, a sad i europske Lige prvaka, čovjek koji je napunio police s 40 nagrada Emmy i drugih, a ove je godine nominiran za još šest Emmyja, zaslužan za takvu promociju Zadra u Americi.

Radovich često boravi u Hrv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:03