StoryEditorOCM
ShowbizEUFORIJA VLADA

‘Gotova stvar, mi smo pobjednici!‘; Na HRT-u se već planira Eurosong u Zagrebu, spominju se i svjetski poznati voditelji

Piše Ivana Prgomet
8. svibnja 2024. - 14:18
Velike nade polažu se u pobjedu Baby Lasagne na Eurosongu. Na HRT-u već se raspravlja i o potencijalnim voditeljima Eurosonga u HrvatskojJessica Gow/tt/Afp

Nakon sinoćnjeg nastupa Baby Lasagne na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Malmöu u Švedskoj, s kojim smo se plasirali u finale u subotu, u hrvatskoj delegaciji uvjereni su u našu pobjedu. "To je gotova stvar, mi smo pobjednici", komentira delegacija u Švedskoj. 

Prošli tjedan doznali smo da je HRT već u niskom startu za pobjedu na Eurosongu ove godine. Dogovorili su se s Arenom Zagreb da ne rezerviraju nikakve koncerte ni događanja iduće godine u travnju i dijelu svibnja. 

- Velike nade polažu se u pobjedu Baby Lasagne na Eurosongu. Nismo rezervirali termin jer i to se plaća, već smo zamolili čelnike Arene Zagreb da ništa ne dogovaraju od događanja u periodu od travnja do dijela svibnja - rekao nam je dobro upućen izvor s HRT-a. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 00:27