StoryEditorOCM
ShowbizSVI SU GLEDALI U NJU

Bivša draga Borne Čorića izazovnom kreacijom bacila cijeli Stradun u trans. Sve je pojasnila na svojem Instagramu

Piše scena sd
2. kolovoza 2023. - 11:46

Kaya Ostojić, srpska pjevačica koju su donedavno povezivali s našim tenisačem Bornom Čorićem, u sedam sati se prošetala  dubrovačkim Stradunom u glamuroznoj i golišavoj kreaciji te tako priredila show za rijetke prolaznike u ranim jutarnjim satima.

Na društvenim mrežama je otkrila i razlog  zbog kojeg se za jutarnje sate tako dotjerala.

"Kakvo iskustvo, ljudi... Kakav povod, prije svega! Prošetala sam ovaj stajling (djelo moje drage Anamarije Franković) u 7 ujutro na Stradunu. Logično, nije bilo puno ljudi, a i ono malo prolaznika koji su se našli tu bili su oduševljeni.

A povod... snimanje videa za jedan novi cover koji ću vam uskoro pustiti. Legendarna pjevačica koja ga je originalno izvela, simbolično, rođena je u Dubrovniku. Dala sam svoju najdublju i najfiniju emociju dok sam pjevala to, osjetit ćete. Za koji dan... Samo ću je pustiti na svoj kanal, bez neke pompe. Nekako mi je previše osobno i, eto, samo ću vam to reći. Stay tuned", napisala je Kaya.

Pljuštali su pozitivni komentari od pratitelja.

Podsjetimo Kaya je donedavno punila stupce domaćih medija zbog navodne veze s našim tenisačem Bornom Ćorićem (26), a prije nego što su uopće potvrdili da su par, proširila se vijest o njihovu prekidu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 06:26