StoryEditorOCM
ShowbizLUDA IDEJA

Acu Lukasa žena varala sa slavnim košarkašem: pjevač zamijenio telefonske kartice i dopisivao se s njim

Piše SCENA SD
13. veljače 2024. - 11:48

Pjevač Aca Lukas prije nekoliko godina je objavio autobiografiju koja je privukla veliku pažnju javnosti. Pisao je o mnogim nepoznatim stvarima iz života, a najviše je sve interesirala njegova veza sa Sonjom Vuksanović. Aco je bio drugi suprug Sonje, a zanimljivo je da je bio i kum na vjenčanju Sonje i Željka Šašića. Sonja se pojavila i u Šašićevom spotu za pesmu "Ona je priča života moga", a u braku su bili punih deset godina.
Lukas je otkrio da ga je Sonja navodno prevarila s košarkašem.

Lukas je napisao kako su se često svađali i da je njihov odnos bio izuzetno loš, a život se sveo na zajednički život zbog kćeri i medija. Tada su planirali i put u Ameriku, međutim, Aco je imao problema s vizom pa je na kraju Sonja sama odlučila otići te je bila s prijateljicom u Miamiju.

"Vratila se nasmijana, sreća joj se vidjela na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku kockarnicu... Na sreću ili nesreću - vidim Sonjin tablet... Upalim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali s licem pošiljatelja. Sličica, na njoj neka brada. Poruka poslana iz Amerike", napisao je Aco.

Iako je Aco u knjizi tu osobu sakrio iza pseudonima "Miami", svi su zaključili da je riječ o proslavljenom košarkašu Marku Jariću. Lukas je odlučio sve raskrinkati.

“Lukas već neko vrijeme sumnja da ga Sonja vara. Nije mogao utvrditi o kome se radi, sve dok mu jedne večeri nije sinula ideja da promijeni kartice u telefonima i dopisuje se s osobom s kojom se viđa na Sonjino ime. Ostao je šokiran kada je saznao da se radi o Jariću”, rekao je tada izvor i dodao:

"Da ne bi bilo drame prije nego što sve izađe na vidjelo, on je jedne večeri, dok su bili na večeri, u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove. Košarkaš je to i učinio, a onda je Lukas Sonji pružio telefon i rekao: ‘Netko te zove, javi se.‘

Aco je rekao na promociji da je razgovarao sa Sonjom nakon izlaska dijelova knjige: "Nisam htio ništa skrivati ​​i nitko se ne treba ljutiti. Čuo sam se sa Sonjom i njoj je to sasvim ok. Smetali su joj neki natpisi u medijima proteklih dana, ali je preživjela”.

Marka su također pitali o njegovoj vezi sa Sonjom, ali on je samo rekao da “ne želi komentirati te gluposti”.

image

Aco Lukas

Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 14:18