StoryEditorOCM
Promo arhivTom Ford

Tom Ford mirisi predstavljeni splitskoj publici

Piše PSD.
15. prosinca 2017. - 08:00

"It is my desire to create the first true luxury brand of the 21st century."
                                                                                                                TOM FORD

U parfumeriji Anabella u Joker centru u utorak je predstavljena Tom Ford mirisna kolekcija koja je od proljeća ove godine dostupna i u gradu Splitu.

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

Mirisi su oduvijek predstavljali strast za g. Forda jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan može zavesti i fascinirati.

TOM FORD BEAUTY – sadrži 2 mirisne kolekcije:

  • Private Blend
  • Signature kolekcija

Private Blend – luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a u Splitu dio spomenute kolekcije možete pronaći u parfumeriji Anabella u Joker centru.

Signature kolekcija inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumijera, namijenjena za žene i muškarce. U Splitu je dostupna u parfumeriji Anabella i u parfumeriji Douglas Mall of Split.

U ugodnom ambijentu Anabella parfumerije u Joker centru u utorak su brojni poznati imali prilike isprobati Tom Ford mirise, među ostalima Anamarija Asanović, Mia Pauletić, Lea Aviani, Marija Perić i ostali.

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na hrvatsko tržište dovodi tvrtka Orbico Beauty.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:14