StoryEditorOCM
Promo arhiv'Advent u Parka'

Splićani, omogućimo snježne radosti i djeci Maestrala!

Piše M. B.
13. prosinca 2017. - 15:26

Hotel Park poziva Splićane i njihove goste da u prosincu poslovni ili obiteljski ručak, kavu ili izlazak provedu četvrtkom u Parka jer osim uživanja u dobrom društvu i zabavi sudjeluju i u humanitarnoj akciji koja ispunjava želje najmlađima.

Dječji dom Maestral ustanova je socijalne skrbi koja brine o djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, kojoj su brojni Splićani i splitske tvrtke pomagali kada god je to bilo potrebno. Nedavno su uputili zamolbu Hotelu Park kako bi ove godine i najmlađoj djeci uzrasta od četiri do sedam godina omogućili nekoliko dana snježnih radosti. Kultni splitski hotel spremno se odazvao pozivu odličnom ponudom i novim konceptom humanitarnog karaktera „Advent u Parka“.

„Advent u Parka“ nastavlja se i ovog četvrtka gdje će vas od 19 sati dočekati DJ Payo. Kako će veći dio ostvarenih sredstava adventskim četvrtkom biti doniran domu Maestral, ovaj hotel, ujedno i sinonim vrhunske gastronomije, je i cjenovno prilagodio svoju ponudu.

Primjera radi, ručak ili večera chefa Jadrana Grančića u tri slijeda u ponudi je za 140 kuna, a svi koji će uživati u večernjem izlasku uz koktel i bruschette to će platiti svega 50 kuna. Prilagođene su i ostale cijene iz ponude kako bi što veći broj Splićana mogao uživati u dobroj zabavi ali i pokloniti nezaboravne zimske praznike korisnicima Dječjeg doma Maestral.

Nastavno na suradnju s Dječjim domom iz Maribora čiji su korisnici ovog ljeta boravili u Domu Maestral i uživali u kupanju i sunčanju, stariji korisnici Maestrala ove će zime uzvratiti posjet te provesti sedam zimskih dana na Pohorju. Ipak, 16 najmlađih korisnika Doma su premali da bi putovali s njima.

Cilj ove akcije je omogućiti zimske radosti i korisnicima Maestrala uzrasta od četiri do sedam godina, od kojih većina snijeg nikada nije vidjela, stoga ako planirate ručak ili domjenak, izlazak ili kavu, neka to bude četvrtkom u Parka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:56