StoryEditorOCM
Promo arhivne propustite

'Dame biraju' u splitskoj Lori

Piše Croatia Tickets
13. studenog 2017. - 09:00
creg3 (1)

Najveći kazališni fenomen na ovim prostorima, jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju“ Alteatra iz Sarajeva na brojne mailove obožavateljica iz Splita nisu ostali imuni pa dolaze još jednom u splitsku Loru gdje su nastupali više od deset puta.

Predstava je najizvođenija predstava u BIH u zadnje 2 godine. Redatelj Admir Glamočak i glumačka ekipa dobili su brojne nagrade na festivalima u regiji. Kada se zbroje bosanski humor i pohvale struke dobiva se izvrsna komedija koju svakako treba gledati.

Predstava je rađena po oskarovskom filmu „Full monty - Skidajte se do kraja“– šestorica glumaca: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Mirza Dervišić, Davor Sabo, Dalibor Brkić i dvije glumice: Nancy Abdel Sakhi i Amila Terzimehić od prve izvedbe postali su apsolutni hit, prvo u BIH a onda u regiji.

Petorica mladića, bez posla i novca vide rješenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato ovi nevješti erotski plesači odlučuju da uz pomoć zgodne instruktorice plesa nauče komplicirane koreografije i dobiju posao. Na kraju, ovi zgodni momci skidaju plesne korake i garderobu dovodeči atmosferu do usijanja.

 

Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika te neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava „Dame biraju“ za koje su karte danima unaprijed rasprodane gdje god da gostuje.  Glumci su omiljeni posebno dalmatinskoj ženskoj publici koja ih uvijek isprati s oduševljenjem i ovacijama te aplauzom koji traje i traje... 

Da li će dame i ovaj put momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih djelova odjeće na scenu ostaje nam da to vidimo u subotu 18.11. s početkom u 20 sati u dvorani Lora.

Ulaznice za predstavu su u prodaji putem Croatia-ticketsa i Eventima ali i na blagajni dvorane Lora od 17 do 20 sati. Rezervacije: 095 527 1852.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:08