StoryEditorOCM
Promo arhivSLAVKO SOBIN PORUČUJE

Kakav Opara?! Kakav Kerum?! Za splitsku politiku JA sam serum!

Piše Croatia Tickets
11. listopada 2017. - 14:16
Slavko Sobin_Politicar

Dragi moji Splićani, kad vam ja dođem na vlast, na Rivi gradimo parkiralište i vez za Todorićevu jahtu! – poručuje poznati glumac uoči izvedbe u LORI 3. studenoga 2017. u 21 sat
 
Kad vam ja dođem na vlast, na Rivi ću napraviti privatno parkiralište i benzinsku, ljudi se ionako žale da nemaju gdje parkirati, pa eto im. I odmah do toga ide privatni vez za Todorićevu jahtu. Dragi Splićani, ne brinite, neće to vašu gradsku upravu ništa koštati, vama ćemo samo dići poreze! – obećaje to najkorumpiraniji i najkarizmatičniji kandidat kojeg je Lijepa Naša do sada vidjela – Slavko Sobin, uoči splitske izvedbe urnebesne komedije Političar, koja će se održati 3. studenoga 2017. u Lori.

Iza ove predstave, koja je već oduševila i na noge digla brojna hrvatska mjesta, stoji autor Ladislav Prežigalo, dramaturg i redatelj Igor Weidlich i dobro poznata B GLAD Produkcija, poznata po hit spektaklima Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji, Loptice i najaktualnijem mjuziklu Pacijenti,koji su čak deset puta napunili veliku dvoranu Lisinski.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.

Narod političare treba slušati, a za to im moramo nešto i obećati. A ja radnicima obećajem dvostruko veće plaće, bebama poticaje za pelene i gaće, penzićima besplatnu kavu, a mladima besplatnu travu! Pelješki most, ako treba, gradit ćemo do Afrike! Naš narod voli obećanja i zato sam siguran u svoju pobjedu na izborima, koji god bili – kaže Sobin.

Za splitsku izvedbu „Političara“ 3. studenoga 2017. u 21 sati u dvorani LORA u prodaji je samo ograničen broj ulaznica, a svoje mjesto u publici možete osigurati online putem sustava www.croatia-tickets.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:20