StoryEditorOCM
Promo arhivMakeover kuće ili stana

Kuponi uz novi 'Stil' nude povoljnu priliku

Piše PR
6. listopada 2017. - 10:19
cityartiklikuponi01

Osim vlastitog "makeovera", ili tek sezonskog obnavljanja garderobe, osjećaj zadovoljstva nudi i uređenje stana ili tek njegovo osvježavanje. Samo što će ovog puta vjerojatno i muškarci biti zagrijaniji. Ako se sada nalazite pred takvim pothvatom, savršeno će vam poslužiti kuponi s odličnim popustima koje možete iskoristiti tijekom ovog vikenda, 7. i 8. listopada, u City Centeru one.

Nova lampa, fina posteljina s romantičnim uzorkom, nova zdjela ili servis tanjura, okvir za sliku... Ili možda novi madrac, tepih ili aparat za kavu? Sve to, ali naravno i još mnogo, mnogo više, naći ćete u svojoj omiljenoj shopping oazi. Tako možete svom domu donijeti pravi "makeover" i pritom poprilično uštedjeti.

U "Perfecti dreams" ostvarujete popust od 30 posto na cjelokupni asortiman, "Lonci & poklopci by Bajde" cijelu svoju ponudu nude po 20 posto nižoj cijeni. Ako kućnu atmosferu želite oplemeniti ukrasnim biljem, čeka vas kupon s popustom od 20 posto na prodajnome mjestu "La perla flowers".

U "Tepih centru" nude se svi tepisoni i staze za rezanje sniženi za 22 posto. "Sancta Domenica" nudi 15 posto uštede na male kućanske uređaje, a u "Elipsu" vas čeka 10 posto na asortiman ugradbene tehnike... Na vama je samo da uzmete svoj primjerak "Stila" u kojem ćete pronaći kupone s popustom i pravac –  City Center one.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:20